Всички игри | НовиНови игри


Троянска война

vankizzle

Описание


Направи най-здравата крепост, нареди най-непробиваемото снаряжение, за да надвиеш врага. Унищожи го до последния оцелял, защото в троянската война няма милост и жал, а само печал.

Играна: 13246

В момента: 0


Убиец на дракони

vankizzle

Описание

Спрете настъплението на драконите. Не допускайте нито един да премине целия път и навлезе в селото. Разкрийте тактическите си способности, като разположите най-оптимално кулите за отбрана.

Играна: 2245

В момента: 0


Плодове

Описание

В тази игра вие можете да помогнете на много хора, като развиете техните градини. Следвайте инструкциите на всяко ниво и ги изпълнете за възможно най-кратко време.

Играна: 5152

В момента: 0


Стратегическа защита 6

vankizzle

Описание

Целта ти е да защитиш замъка от идващите врагове. Твоя противник има 3 цвята войници и ти разполагаш с 3 цвята мини. Поставяй на полето мини в същият цвят като войниците, за да ги унищожиш.

Играна: 1623

В момента: 0


Орбитално настъпление

vankizzle

Описание

Вие сте ловец на глави, нает от галактическият съвет, да залови известни бегълци и изправи пред правосъдието. Пътувайте между галактиките с вашият боен кораб и малък отряд елитни бойци с които всявате страх в бегълците. Последната ти задача те е отвела в блатистата соларна система Еребъс. Разположете правилно войските си, за елиминирате врага. Налични са и подобрения.

Играна: 1196

В момента: 0


Небесен гръм

vankizzle

Описание

Невероятна стратегическа игра. Опитайте се да защитите своя остров от ракетните нападения. Изградете и вие оръжия, които да ги спрат.

Играна: 648

В момента: 0


Контролирай трафика

vankizzle

Описание

Движението в града става все по-натоварено и някой трябва да се погрижи да не стават инциденти. Контролирай светофарите и не карай шофьорите да чакат твърде дълго.

Играна: 5797

В момента: 0


Гарвани ТД

vankizzle

Описание

Защитете портите от настъпващите орди от гарвани. За целта имате на разположение 9 различни защитни системи. Разположете ги прецизно из бойното поле, за по-голяма полза от всяка.

Играна: 10040

В момента: 0


Карнавален магнат

Описание

Поздравление, вие сте новият мениджър на нашия карнавал. За да победите в този сценарий трябва да построите всички атракции.

Играна: 3539

В момента: 0


Галактически бунт

Artex

Описание

Постройте и подобрявайте оръдийните кули, енергийните станции и рафинериите. Защитете командния си център от разрушаване.

Играна: 4178

В момента: 0


Войната на мравките

nihilisto

Описание

Целта ви като главнокомандващ на Мраволенд е да развиете мравуняка. От вас зависи разпределянето на ресурсите и благополучието му.

Играна: 1461

В момента: 0


Стигни до изхода

viktor_divaneto

Описание

Една игра за най-спокойните сред вас. Опитайте се да отведете топката до изхода на нивото, но внимавайте това може да не е толкова лесно!

Играна: 4176

В момента: 0


Мишки строители

saske966

Описание

Мишки строители! Опитайте се да направите по-висока и по-стабилна кула от опонента си. Използвайте блокчета от сирене.

Играна: 11787

В момента: 0


Първа Предишна 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919 Следваща Последна

24883 - 24895 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!