Игри в мрежа | НовиНови игри


Билярд онлайн игра

nuku

Описание


Харесвате билярд и искате да изпитате своите умения в тази вълнуваща и интересна игра ? Опитайте онлайн билярд игра за двама. В играта на специална маса има 16 топки в различни цветове. Целта на играта е един от играчите да вкара всички топки от 1 до 7 ( малки номера ) или от 9 до 15 ( големи номера) в джобовете на масата. След това играча трябва да вкара и черната топка с номер 8

Играна: 26062

В момента: 0


Сантасе

nuku

Описание


Играта сантасе се играе с 24 карти , от тестето с 32 карти са премахват седмиците , като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва : 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11 . Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителят. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за „капо“ и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти , като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си , като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т. , а дама и поп от друг цвят за 20т.

Играна: 29626

В момента: 0


Тексаски покер онлайн

vankizzle

Описание

В тази игра можете да поиграете тексаски покер срещу реални играчи в интернет, без да рискувате нито лев. Бъдете внимателни и избирайте правилно кога да залагате и кога да бягате.

Играна: 6750

В момента: 0


Блоков миньор

vankizzle

Описание

В тази игра се разкрива един изцяло нов свят пълен с полезно изкопаеми единствено, което ви е необходимо е малко упоритост. Натрупайте огромни богатства от полезни изкопаеми.

Играна: 7184

В момента: 0


Котешка храна

Описание

Помогнете на малкото коте да стигне до вкусната си храна. За целта можете единствено да премахвате дървените компоненти от различните нива. Помислете внимателно и установете правилната поредица на премахване.

Играна: 5761

В момента: 0


Състезание с топки

klasata

Описание

В тази мултиплеър игра целта е вашият хамстер топка да стигне до финала пръв и за най-кратко време. Играйте с до 7 играчи в мрежа.

Играна: 5743

В момента: 0


Шах

klasata

Описание

Всички почитатели на шаха,сега вече може да играете срещу приятели от цял свят. Изберете с кои фигури, искате да играете и победете противника.

Играна: 31776

В момента: 0


Шах

klasata

Описание

Всеки добре познава тази игра. Играй шах с компютъра или с приятел, като се стремиш да победиш противника си.

Играна: 20034

В момента: 0


Златотърсач

klasata

Описание

Двамата златотърсачи се съревновават един с друг за златото. Играй срещу приятел тази игра за двама, като всеки се стреми да грабне възможно повече злато от съперника си.

Играна: 24725

В момента: 0


Хекс войни

vankizzle

Описание

Включете се в тази походова стратегия, чиято цел е да унищожите вражеските войски. Завладявайте сгради, правете нови бойни единици и атакувайте противника. Играта има възможност за самостоятелна игра срещу компютъра или такава с други реални противници.

Играна: 5138

В момента: 0


Свободен удар

vankizzle

Описание

Включете се в изпълняването на свободни удари сам срещу компютъра или в съревнование с други играчи, от цял свят. Опитайте се да отбележите колкото се може повече голове. Събирайте точки за себе си и страната с която сте избрали да играете.

Играна: 9415

В момента: 0


Бойно поле Балистик

vankizzle

Описание

Стъпете на бойното поле и се изправете срещу останалите играчи, борейки се за живота си и опитвайки да направите възможно най-много убийства. Ще разполагате с богат избор от оръжия, които се намират на различни места из нивата.

Играна: 11944

В момента: 0


Гуудгейм Херкулес

vankizzle

Описание

Изберете тип герой и определете специалността му - дали да бъде философ, атлет или войн, след което се впуснете в приключението. Изпълнявайте мисии, развивайте предметите и оръжията си или се сдобийте с нови. Премерете сили с други играчи на арената или си намерете работа, за да изкарате малко допълнителни пари, докато не сте около компютъра. Може да правите още множество други неща, в тази увлекателна игра.

Играна: 7571

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща Последна

1 - 13 от 100


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!