Музикални игри | НовиНови игри


Музикален преследвач 2

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на красивата, млада госпожица да се измъкне от опасната ситуация, в която е попаднала. Избягвайте вражеските изстрели и създавайте прекрасна музика. Колкото повече време издържите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1935

В момента: 0


Мастър

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете на всички какъв експерт сте в забиването на ритми. За целта се опитайте да оцелявате колкото се може повече верни ноти, за да получите най-доброто възможно парче.

Играна: 2686

В момента: 0


Индиеца

gabriel_sulis

Описание


В тази игра имате възможност да се запознаете с индийските ритми. Вашата задача е да създадете собствени такива по ваш вкус. Нямате ограничения във времето или гласовете, които да използвате.

Играна: 3751

В момента: 0


Танцуващи вежди

vankizzle

Описание


Участвайте в едно невиждано танцово състезание с вежди. За целта трябва да изпълнявате зададените ви действия, като използвате стрелките на клавиатурата си. внимавайте да не изпуснете някое движение и се забавлявайте.

Играна: 2928

В момента: 0


Уличната рок банда

vankizzle

Описание

Всеки любител на музиката може да се наслади на едно истински изживяване. Посвирете на китара, като се постараете да не изпускате нито един акорд. Колкото по-добре се справите, толкова по-доволна ще е публиката и вие ще получите повече точки.

Играна: 1582

В момента: 0


Муза

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото момиче - Муза да премине успешно през препятствията по пътя и. Целта и е да събере всички музикални ноти всяка, от които са различни мелодий, които може да чуете.

Играна: 5610

В момента: 0


Приятели по мелодия

vankizzle

Описание

Група приятели са се събрали около светлинните плочки. Те са си организирали игра в която трябва да изпълнят дадена мелодия, като подскочат на подходящото място. Когато го направят в четирите посоки ще се разпространи вълна от светлина, която при досег с цветно блокче ще го накара да издаде определен тон. Открийте местата, на които трябва да застанат, за да изпълнят мелодията.

Играна: 3162

В момента: 0


Взривяване на дансинга

vankizzle

Описание

Направете правилното движение, в правилният момент, за да взривите на дансинга с танцувалните си умения. Колкото по-точни сте в изпълненията, толкова повече нови движения ще започнете да правите.

Играна: 7268

В момента: 0


Музикално смачкване

vankizzle

Описание

Помогнете на музикалната нота да избегне падащите колони колкото се може повече време. Разполагате с пет опита, за да постигнете възможно най-висок резултат. Преди да паднат, те леко ще подадат.

Играна: 2690

В момента: 0


Музикални битки

vankizzle

Описание

Ловецът на таланти издирва нова, свежа банда, за да я развие и изведе на върха. Помогнете им като натискате правилният бутон, в момента когато някоя от стрелките или златната плоча се намират в ограденото място. С натискане на грешен бутон, ще увеличавате стойността на уреда измерващ до колко публиката ви харесва, ако се изпълни до край - играта приключва. С натискане на правилните - тази стойност ще намалява. Трябва да издържите определено време във всяко ниво.

Играна: 2874

В момента: 0


Музикално кученце

vankizzle

Описание

Прехвърляйте се от предмет на предмет и хванете колкото се може повече ноти по пътя си.

Играна: 2635

В момента: 0


Ксилофона на Дарби

bobimetodiev1

Описание

Последвайте Дарби в тази забавна музикална игра. Тя ще ви покаже как да използвате ксилофона, както и много интересни мелодии, които може да изсвирите на него. Налична е и възможност да направите своя собствена такава.

Играна: 11283

В момента: 0


Ритъм жокей

vankizzle

Описание

Натиснете бутона на съответният цвят нота, когато тя преминава над определеното място.

Играна: 2303

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 Следваща Последна

1 - 13 от 69


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!