Всички игри | НовиНови игри


Кравешки войни

vankizzle

Описание

Целта е да нанесете повече щети на противника. Изстреляйте бутилки мляко срещу вражеската кравеферма. Колкото повече сте изстреляли наведнъж, толкова по-бавно ще се презаредят следващите възможни. Изстреляните едни срещу други бутилки се унищожават преди да са достигнали целта.

Играна: 666

В момента: 0


Карнавален магнат

Описание

Поздравление, вие сте новият мениджър на нашия карнавал. За да победите в този сценарий трябва да построите всички атракции.

Играна: 3539

В момента: 0


Ресторант Романтика

dogito1

Описание

Пътят към сърцето на мъжа е през стомаха му... Но какъв е пътят към женското сърце? Ами, през друг мъж разбира се! Отървете се от годеника и гледайте как страхотната дама ще скочи в обятията ви. Приятен апетит!

Играна: 7122

В момента: 0


Загаси пожара

nihilisto

Описание

Където има пожар там на помощ се притичвате и вие. Загасете пожара като свържете частите на маркуча с пожарникарския кран.

Играна: 6302

В момента: 0


Прокълнато съкровище

vankizzle

Описание

Запази скъпоценните камъни, да не се превърнат в камъни. За целта трябва да построиш кули. Печели злато за всеки убит враг.

Играна: 14809

В момента: 0


Голяма къща

vankizzle

Описание

Купувайте и продавайте имоти и се опитайте да съберете сумата възможно най-скоро, което ще ви позволи да купите най-скъпия имот в района.

Играна: 6297

В момента: 0


Защита от дивите кучета

Описание

В тази игра задачата ви е да защитите хората от прииждащите вълни диви кучета. За целта стройте кули на стратегически места и с тях премахвайте животните. Със спечелените пари стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 2325

В момента: 0


Духове защита

vankizzle

Описание

За да се спасят последните оцелели духове е необходимо да изградите отбранителни кули, които да спрат атаката на хората.

Играна: 1861

В момента: 0


Звездна база Сим

vankizzle

Описание

На вас е поверена звездна база с кодово име "Сим". Развийте я до невиждани размери, като се съобразявате с нуждите й от енергия, храна за хората, материали и резервни части.

Играна: 2919

В момента: 0


Пътища към Рим

vankizzle

Описание

Римската империя е била толкова могъща благодарение и на известните си пътища. Ще се включите ли в строителството на някои от най-значимите от тях? Освен строителството, ще трябва да управлявате снабдяването с ресурси, отстраняването на препятствията, изхранването на работниците и какво ли още не. Ще се справите ли с поставените задачи, преди времето да изтече?

Играна: 29984

В момента: 0


Пиратски конфликт

vankizzle

Описание

В тази походова стратегия ще можете да изградите своя собствена пиратска флота станете господар на седемте морета. Купувайте подобрения, кораби, екипаж и скитайте по моретата, в търсене на плячка.

Играна: 1861

В момента: 0


Защита от балони 4

vankizzle

Описание

Трябва първо да си изберете трасе, после трудност на играта и след това поставяйте маймунки, които да пукат балончетата.

Играна: 24306

В момента: 0


Замък с чудовища

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на чудовищата да отблъснат прииждащите вълни чудовища. За целта призовавайте различни по сила чудовища, с който да отстранявате злите хора. Опитайте се да не пропускате войниците до най-горния етаж на замъка.

Играна: 5458

В момента: 0


Първа Предишна 1915 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 Следваща Последна

24935 - 24947 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!