Коледни игри | НовиНови игри


Играна: 9868

В момента: 0


Коледни бисквити

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да хване всички крадци на неговите вкусни бисквити. За целта бъдете максимално бързи и хванете всички бандити преди да ви е изтекло времето.

Играна: 17691

В момента: 0


Помогни на Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да създаде своите подаръци. За целта вижте на картинката какви елементи трябва да сложите на подаръка, за да стане перфектен.

Играна: 21641

В момента: 0


Липсващия елен

vankizzle

Описание

Точно преди празника изчезват елените на Дядо Коледа. Сега той трябва да използва своята моторизирана шейна. Проблемът, е че той не мое да я управлява. Помогнете да добрия старец да стигне до всички къщи с добри деца..

Играна: 20301

В момента: 0


Коледна зебра

vankizzle

Описание

Помогнете на коледната зебра да събере колкото се може повече лакомства за краткия интервал от време, с който разполага. Зебрата има специално умение, което ще ви помогне, активиращо се с "Space".

Играна: 3489

В момента: 0


По три

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на коледните топки да се сортират. За целта трябва да ги подреждате по три или повече еднакви във вертикални или хоризонтални линии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 24087

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа 2

vankizzle

Описание

Тази година Дядо Коледа няма никакъв късмет. След тежкото измъкване от първата част на играта сега той отново е изпаднал в затруднение. Помогнете му отново и вече със сигурност ще останете вечно в списъка с добрите деца.

Играна: 9376

В момента: 0


Измъкнете Дядо Коледа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на белобрадия старец да се измъкне от една много трудна ситуация. Потърсете всички предмети, който може да са ви полезни и открийте как точно да ги използвате.

Играна: 7866

В момента: 0


Коледната нощ

vankizzle

Описание

Помогнете на добрия белобрад старец да се справи с разнасянето на всички подаръци само за една нощ от годината. За целта вземете подаръците от посоченото от играта място и ги поставете прави в комините на послушните деца.

Играна: 5253

В момента: 0


Коледни подаръци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в намирането на колкото се може повече коледни подаръци. За целта трябва да ги вадите от пъзела с подаръци. Колкото повече подаръци навържете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 11184

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 179


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!