Логически игри | НовиНови игри


3Д Тетрис

houscheto

Описание


Целта е да правите колкото се може хоризонтални линии. Бъдете внимателни и не допускайте празни дупки между редовете си. Успех!

Играна: 7200

В момента: 0


Хелоу Кити и балончето

niklec

Описание


Помогнете на Хелоу Кити да подреди пъзела си. За целта изберете подходящата за вас трудност и разбъркайте пъзела. Бъдете бързи и прецизни в намирането на правилното място на всяка една част.

Играна: 1595

В момента: 0


Играна: 6792

В момента: 0


Играна: 11913

В момента: 0


Играна: 10760

В момента: 0


Греди шерифа

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на всички цветни хода да са щастливи. За целта всеки един от тях трябва да стигне до съответстващият му цвят камък. Бъдете внимателни и се опитайте да изпълните всяка мисия с минимален брой ходове.

Играна: 7548

В момента: 0


Бутни

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на оранжевите фигурки да се отърват от всички червени. За целта те могат да сменят формата си. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки от всяко ниво.

Играна: 13023

В момента: 0


Ленди в земята на роботите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Ленди да открие всички разлики между почти еднаквите картинки в земята на роботите. Бъдете максимално бързи, за да спечелите повече точки.

Играна: 7599

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 2

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да направите симпатичната маймунка щастлива. За целта трябва да откриете всички предмети, който тя търси, за да може да се почувства отново щастлива. Внимавайте да не я разочаровате.

Играна: 11409

В момента: 0


Свободно желе

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на свободното желе да избяга от всяко едно ниво. За целта трябва да поставяте тарабите на правилните места, така че желето да мине през всички звезди и след това да стигне до изхода.

Играна: 2859

В момента: 0


Черната страна

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да обърнете всички платформи от черната им страна. За целта трябва да кликнете върху тях и да задържите мишката до където трябва. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 3575

В момента: 0


Супер Марио кутийки 2

Описание


Направете така, че всички герои да се докоснат до кутията в която се намира принцесата. Някои от блокчета могат да бъдат отстранявани с кликване върху тях.

Играна: 5530

В момента: 0


Рубик Куб

Описание


Играта има 4 нива: Лесно - куб 2х2х2 Нормално - куб 3х3х3 Трудно - куб 4х4х4 Много трудно - куб 5х5х5 Целта на играта е да местите стените на куба, така че във всяка от шестте страни на куба да има кубчета от еднакъв цвят! В кубчетата 3х3х3 и 5х5х5 централните кубчета съвпадат с цвета, който трябва да бъде страната, но при 2х2х2 и 4х4х4 вие сами трябва да определите какъв цвят да бъде съответната страна! Цветовете са противоположни: зелено-синьо, бяло-жълто, червено-лилаво! Пожелавам ви успех!

Играна: 5682

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 2736


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!