Всички игри | НовиНови игри


Армията ми от малки герои

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра ще трябва да контролирате армията си от малки, любопитни герои. Водете битки и постигнете победи над вражеските единици, за да атакувате накрая и техният лидер. Разполагате с 8 класове войници, над 50 оръжия, десетки мисии и множество куестове за изпълнение.

Играна: 2067

В момента: 0


Oligarchy

Riceto

Описание

Победете във войната за петрола.

Играна: 3169

В момента: 0


Кулинарно предизвикателство

mitkobs

Описание


Кулинарно предизвикателство.

Правилата на играта наподобява популярната телевизионна игра "Сделка или не"

Управление с мишка.

Играна: 182082

В момента: 0


Фантастична отбрана

vankizzle

Описание

Водете битките си рунд за рунд. Разполагайте всичките си налични бойни единици, от меченосци през магьосници до оръдия, за да оцелеете. Има множество възможности за промяна и настрой

Играна: 1383

В момента: 0


Клопка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да направите най-добрия капан за лов. За целта трябва да изпълнявате стриктно инструкциите и да унищожите врага. Внимавайте да не изпуснете някой и да развалите мисията си.

Играна: 2932

В момента: 0


Рицари и замъци 2

vankizzle

Описание

Кралят ви е изпратил на мисия да възстановите контрола на областите с вятърни мелници. Те са завладени от бандити и заради това има проблеми с изхранването на населението. Във всяко ниво ще има по няколко реда, на които ще трябва да пращате наличните си видове войски. С всяко следващо ниво ще можете да използвате нов вид войска, както и повече бройки на бойното поле.

Играна: 8435

В момента: 0


Приключенията на водния рицар

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на водния рицар, който иска с цялото си сърце да спаси своята любима. За целта ще трябва да го напътствате правилно в опасното блато. Бъдете внимателни и спасявайте всички същества попаднали в блатото.

Играна: 1596

В момента: 0


Голямата обсада

nihilisto

Описание

Приготви се за голяма битка! Изгради свой град в който да има достатъчно защитни укрепления, за да можеш да победиш врага.

Играна: 1872

В момента: 0


Корпоративни войни 2

vankizzle

Описание

След като първият опит за завладяване на планетата ПХ-21 е пропаднал, сега корпорацията отново се опитва да я превземе. Вашата задача е отново да поемете защитата й и отблъснете настъпващата армията. С парите получени от унищожението на противниците правете нови кули и подобрявайте вече съществуващите.

Играна: 6230

В момента: 0


Решаващи тактики

Masaba

Описание

За всички любители на стратегии! В тази игра ще сте изправени пред много и различни приключения. Вие сте рицарят, който ще поеме по пътя на предизвикателствата.

Играна: 9214

В момента: 0


Защити Тибиа 2

vankizzle

Описание

Тибиа е малко кралство, което има нужда от твоята помощ на стратег. Направи армия и обгради ключови местности, така че да победиш противниците си.

Играна: 1284

В момента: 0


Еволюция

Masaba

Описание

Никой не обича буболечки. Те не са нищо повече от лоши досадни паразити и най-доброто нещо, е да се отървем от тях бързо... или не е?

Играна: 5684

В момента: 0


Защита на звездната база

vankizzle

Описание

Изградете защита около звездната си база. Подобрявайте и развивайте елементите й. Не допускайте вражеските кораби да я преминат и унищожат базата.

Играна: 2252

В момента: 0


Първа Предишна 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 Следваща Последна

24870 - 24882 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!