Потребителски | НовиНови игри


Укрепителни стрени

nihilisto

Описание

Очаква ни трудна битка! Огромна армия от танкове и роботи се е насочила към крепостните стени на замъка. Изгради бързо кули, които да спрат атаката.

Играна: 1928

В момента: 0


О не! Каубои вампири

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да пазите вампирите да не преминат вашата територия. За целта трябва да стройте кули, след това го подобрявайте, за да са по силни.

Играна: 2187

В момента: 0


Strategy

bark4o

Описание

Завземете възможно най-много клетки.

Играна: 9018

В момента: 0


Възлова битка 2

nihilisto

Описание

Втората част на "Battle Gear". Офанзивата продължава! С още повече опции и избор на бойни полета! Унищожете вражеската войска.

Играна: 3759

В момента: 0


Съпротива

vankizzle

Описание

Две военни бази и техните войници са изправени една срещу друга в битка помежду си. Целта на играта е да превземете противниковата база и унищожите всички нейни бойци. Имате възможност за постоянно повишаване на вашите сили. Проявете съобразителност и победете.

Играна: 9004

В момента: 0


SHIFT 2

daki4a

Описание

Това е втора част от поредицата игри SHIFT.

Играна: 1929

В момента: 0


Супер пожарникар

vankizzle

Описание

В тази игра може да се изявите като едни истински герой и да спасите безброй хора, борейки се с пламъците. Проявете се като едни истински пожарникари и напътствайте действията на въздушните и наземните огнеборци.

Играна: 3763

В момента: 0


Авалон - Последният оцелял

vankizzle

Описание

Защитата на последният оцелял град в кралство Авалон е във вашите ръце. Използвайте наличните ви магии и разкривайте нови, за да спрете настъплението на чудовищата. След убийството на определено количество от тях, ще получавате възможност да разкривате един от слотовете, който ще ви предостави нова магия или възможност за използване на повече такива.

Играна: 2243

В момента: 0


Химическа война

vankizzle

Описание

Войната на химичните елементи! Спаси формулите на съединенията като направиш достатъчно защитни укрепления.

Играна: 1354

В момента: 0


School Wars

bark4o

Описание

Победете противниците си

Играна: 2114

В момента: 0


Звезден барон

vankizzle

Описание

Целта в тази стратегическа игра в реално време е да победите противниците си и да доминирате над цялата галактика. Завладявайте планети като изпращате вашите кораби към тях с МИШКАТА. Един клик праща половината от космическите кораби, а двоен клик всички. Може да специализирате звездите като използвате бутоните горе в дясно. По-добре разучете упътването (tutorial) в началото на играта, за да и се насладите напълно. Успех !

Играна: 1026

В момента: 0


Александър Велики

vankizzle

Описание

Годината е 336 пр.н.е и вие сте в ролята на Александър Велики. Жадувате да достигнете края на Земята и видите Великото море. Задачата ви в тази игра е да завладеете всички нации, които са дръзнали да ви се противопоставят. Покажете им великите си тактически способности и ги разгромете. Разположете войските си по бойното поле и ги пратете в нападение.

Играна: 8997

В момента: 0


Буболечки скитници

vankizzle

Описание

Помогни на тези малки скитници да се върнат обратно. Целта е всички калинки да са в полето, което е в същият цвят като тях самите.

Играна: 382

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23310 - 23322 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!