Потребителски | НовиНови игри


Защита от балони 2

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спукате веригата от балони. За целта трябва да построите своята армия от маймунки, които да пазят тунела. Не забравяйте да се възползвате от бонус екстрите за забавяне или пукане на балоните.

Играна: 2939

В момента: 0


Отбрана на хартия

vankizzle

Описание

Постройте колкото се може по-добра защита. Не позволявайте на нито един нападател да премине цялата дистанция на полето. Бъдете хитри и постройте добър лабиринт. Не забравяйте да използвате спечелените пари за строенето на нови кули или подобряването на старите.

Играна: 3036

В момента: 0


Свържи 4

bark4o

Описание

Играйте срещу компютъра или срещу друг играч. Целта е да направите първи 4 пула един до друг, по хоризонтала, вертикала или диагонал.

Играна: 2944

В момента: 0


Световна империя

vankizzle

Описание

Най-добрият начин да разбереш дали си роден за лидер е като станеш такъв. Вземи армията си, поведи към триумфална победа. Бъди истински император.

Играна: 3032

В момента: 0


Балансирай топката

bili_winx_club

Описание

Една игра с лесни правила. Опитайте се да балансирате червената топка възможно най-дълго време върху гредата, без да падне.

Играна: 2950

В момента: 0


Космически град 2

vankizzle

Описание

Постройте своя космически град. Бъдете внимателни и съобразителни с това какво слагате с своя град, защото мястото и ресурсите му са силно ограничени. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2954

В момента: 0


Космически рай

vankizzle

Описание

Превърнете се в истински командир на космическа флотилия. Задавайте най-правилните команди и унищожавайте враговете си. Бъдете максимално бързи в изпълнението на всяка мисия, за да спечелите повече точки.

Играна: 2022

В момента: 0


Смъртоносен обяд

vankizzle

Описание

Мисията в тази стратегическа игра е да оцелеете! Контролирате 9 защитници, които са хванати натясно в един мол и трябва да оцелеят възможно най-дълго. За късмет всички са въоръжени! И докато имат боеприпаси всичко ще бъде наред.

Играна: 2956

В момента: 0


Град под обсада

vankizzle

Описание

За разлика от повечето защитни игри с кули, в тази ще имате свободата да ги разполагате из цялото игрално поле, като така сами определяте пътя на нашествениците. Има два основни вида противници - такива които ходят по земята и такива, които летят, съответно и кулите са такива които са само за сухоземна атака и такива в комбинация с такава по летящи цели. Не допускайте нито една от вражеските единици да премине полето и навлезе в града.

Играна: 2958

В момента: 0


Катастрофирал

vankizzle

Описание

От излитането на хората в космоса до днес е минало много време. Ето че стигане до друга обитаема плата и успяваме да се приземим на нея. Проблемът, е че обитателите на планетата са изключително агресивни. Постройте добра защита с подръчните средства, с който разполагате.

Играна: 2959

В момента: 0


Средновековни войни

vankizzle

Описание

През средновековието са се водели много войни. В една от тях ще участвате и вие. Разгромете армията на противника, използвайки стратегическите си умения.

Играна: 18736

В момента: 0


Нинджи срещу пирати 3

vankizzle

Описание

Разположете защитни кули около пътя на пиратите, за да се защитите от техните набези. Разполагате с избор между 10 различни вида нинджи, всяка с уникални способности. Подобрения по тях ще са налични, след като разпределите определено количество точки в лабораторията за развития.

Играна: 2970

В момента: 0


String Avoider Deluxe

bark4o

Описание

Прекарайте връзчицата през нивата без да закачате стените.

Играна: 18685

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23284 - 23296 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!