Всички игри | НовиНови игри


Похитителите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да управлявате действията на сформирана от вас група разбойници. Всяка бойна единица има уникален талант. Проучете силните и слабите страни на бойците си. Потеглете на поход и побеждавайте всеки враг по пътя си.

Играна: 6505

В момента: 0


Войната на джуджетата

vankizzle

Описание

Война между доброто и злото! Помогнете на джуджетата да защитят земите си, като изградят достатъчно силна армия, която да победи противника им.

Играна: 6496

В момента: 0


Забавна ферма

vankizzle

Описание

Колкото по-добре се грижиш за стопанството си, толкова по-бързо ще напредваш в играта с все повече възможности за развитие на фермата.

Играна: 12812

В момента: 0


Луди кули 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички нападатели, който се опитват да пробият през вашата защита. За целта стройте различни по сила защитни кули. Със спечеленото от унищожените противници стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 6481

В момента: 0


Страховито промъкване

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите добрите същества от атакуващите ги лоши. За целта трябва да построите поредица от кули, които да ги защитават. Колкото по-силни става врага, толкова повече кули ви трябват.

Играна: 1301

В момента: 0


Пиратска торта 2

vankizzle

Описание

Време е да вземете част от пиратската плячка, а защо не и цялата. За целта обаче трябва да пазиш острова си от натрапници.

Играна: 6471

В момента: 0


Защити слънчевата система

vankizzle

Описание

Защитете слънчевата система от извънземни нападатели. Отбранявайте системата планета по планета като отстранявате всеки осмелил се да ви атакува. За целта стройте различни по сила оръжия. Със спечелените пари подобрявайте кулите си или стройте нови.

Играна: 6453

В момента: 0


Тоби мечтателят

vankizzle

Описание

Тоби е момче, което често мечтае за вълшебно царство в което да има свой дракон. Събирайте различни неща като злато, дърва, камъни с които да си вземете дракон.

Играна: 6441

В момента: 0


Защита от инфектираните

klasata

Описание

Спрете похода на инфектираните същества като разположите защитни съоръжения по пътя им. Защитете се от тях, преди да са навлезли в базата и инфектирали всички в нея.

Играна: 6428

В момента: 0


Варвари пред портите

vankizzle

Описание

Защитете земите си от атаките на варварите. Разположете кули със стрелци на подходящите места. Със спечелените от защитата на златните мини закупете още от тях, или проучете нови защитни системи, с които да се противопоставите на все по-яростните атаки на врага.

Играна: 6405

В момента: 0


Трафик контрол 3

vankizzle

Описание

Кликнете върху светофарите - за да смените цвета им. Внимавайте да не се образуват задръствания, защото хората ще се изнервят. Когато вали, шофьорите са по-разконцентрирани, така че внимавайте повече. Хеликоптерът ви помага да премахнете катастрофиралите или аварирали автомобили.

Играна: 12909

В момента: 0


Защити кулата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача еда предпазите кулата си от вражеските нападения. За целта трябва да си купите армия от маймунки, които да ви помагат. Разположете ги на стратегически места и не позволявайте да ви победят.

Играна: 12914

В момента: 0


Първа Предишна 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 Следваща Последна

24961 - 24973 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!