Всички игри | НовиНови игри


Откриването на Америка

1nikito_sss

Описание

Какво знаеш за великите открития? Вижте някои интересни непознати факти за откриването на Америка. Започнете пътуването си от Европа, през океана до Америка.

Играна: 10455

В момента: 0


Империята 2

vankizzle

Описание

Изградете вашия град и завладейте света. Създайте домове, казарми, златни мини и други.

Играна: 2181

В момента: 0


Война в градината ми

vankizzle

Описание

Защитете безценната си роза, като посадите растения, с които да се борите срещу вредителите. Някои от тях ще събират вода, с която да посадите нови, други ще се бият само от близо, трети от далеч.

Играна: 801

В момента: 0


Импулс Нощ

vankizzle

Описание

Основната цел на играта е да се изгради кула от капчици на желе. Колкото е по-висока кулата, толкова по-добре. Но в обратната страна колкото е по-високата толкова по-голяма вероятност има от срутване поради нестабилност.

Играна: 3679

В момента: 0


Микро обсада

vankizzle

Описание

Направи бързо укрепление, което да те предпази от атаката на противника. Използвайте силата на вълшебните камъни, а след това сложи блоковете из полето.

Играна: 802

В момента: 0


Кравеферма

vankizzle

Описание

Грижете се за кравите си и със спечелените пари развийте своята млечна империя. Те ще имат нужда от вода, храна, почистване и доене.

Играна: 1191

В момента: 0


Страната на злодеите

vankizzle

Описание

Вие сте жител на страната с най-страшния и зъл магьосник, който света познава. Целта ви ще е да съберете армия, с която да освободите селата от неговата тирания. За разлика от други игри, в тази вие ще трябва да се промъквате покрай защитните кули.

Играна: 3944

В момента: 0


Бананагедон

vankizzle

Описание

Бананагедон е същото в животинския свят както при хората армагедон. Направи защитни кули, които да спрат нахлуването на обезумелите животни.

Играна: 453

В момента: 0


Защита от танковете играчки

vankizzle

Описание

Спрете инвазията на малките танкове играчки, като разположите отбранителни кули на подходящите места. Някои от тях ще изискват и помощни станции за електричество, за да могат да работят. Не позволявайте на никой от тях да премине защитната линия.

Играна: 2890

В момента: 0


Смъртоносният път

vankizzle

Описание

Спрете вълните от атаки на врага, като не допускайте да проникне в базата ви.

Играна: 2511

В момента: 0


Смъртна присъда

bark4o

Описание

Остават 14 дни докато Хектор Ван Даемон бъде екзекутиран. Погрешно осъден за тероризъм, ти си неговата последна надежда. Можеш ли да му помогнеш?

Играна: 10571

В момента: 0


Орбитално настъпление

vankizzle

Описание

Вие сте ловец на глави, нает от галактическият съвет, да залови известни бегълци и изправи пред правосъдието. Пътувайте между галактиките с вашият боен кораб и малък отряд елитни бойци с които всявате страх в бегълците. Последната ти задача те е отвела в блатистата соларна система Еребъс. Разположете правилно войските си, за елиминирате врага. Налични са и подобрения.

Играна: 1196

В момента: 0


Великани и джуджета

Описание


Имате възможност да участвате в една невероятна битка на гигантите и джуджетата. За целта трябва да създадете своя армия и да построите защитни кули, които да предпазят замъка ви. Разположете ги на стратегическо място и не позволявайте на никой да надвие барикадата ви.

Играна: 10579

В момента: 0


Първа Предишна 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919 1920 Следваща Последна

24896 - 24908 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!