Потребителски | НовиНови игри


Десктоп защита

qwerty33

Описание

Изградете достатъчно защитни укрепления, които да спрат нападателите.

Играна: 8766

В момента: 0


Битката за континента

vankizzle

Описание

Вие контролирате малък отряд войници от армията. Напътствайте всяка от групите в него, като им заповядвате да атакуват, използва специалните си умения или да защитават. Грижете се за всеки от войниците, като ги лекувате при нужда. Не отстъпвайте на противниците си, събирайте бонусите след сражение и подобрявайте уменията, оръжията и облеклото на своя отряд.

Играна: 8766

В момента: 0


Еволюция на войната

vankizzle

Описание

Тази игра проследява еволюцията на войната. Това е стратегия, в която трябва да победите противниковите войски и превземете тяхното укритие. Имате възможност да минавате нагоре в ерите и постоянно да подобрявате силите на войниците си. Приложете, както добра защита и така и нападение и победете.

Играна: 8825

В момента: 0


Летищна треска

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поемете управлението над едно доста натоварено летище. Погрижете се всеки ваш клиент да получи точно това, което иска. Внимавайте да не изпуснете изпуснете някой опасен предмет на борда.

Играна: 1998

В момента: 0


Битката на танковете

nihilisto

Описание

Нова още по-добра версия на играта "Battle Tanks". Изправете се в пряк двубой срещу вражеския танк. Прицелете се внимателно и нека, по-добрият спечели!

Играна: 8853

В момента: 0


Рибките

bark4o

Описание

Сглобете водопровод, за да се предвижи водата към аквариума.

Играна: 18671

В момента: 0


Хлебарки

saske966

Описание

Аааа, хлебарки! Бързо защити масата си от тях като построиш бойни кули на стратегически места.

Играна: 2004

В момента: 0


Пингвините атакуват 2

vankizzle

Описание

Веднъж вече пингвините обявиха война на човешката раса. Не знаем кой е започнал и защо, но едно е сигурно, те искат да ни унищожат.

Играна: 4613

В момента: 0


Герои

vankizzle

Описание

Сложете на стратегически места свои хора, за да успеете да се справите с прииждащите коли. Колкото повече пари спечелите, толкова повече подобрения, ще може да направите.

Играна: 2010

В момента: 0


Последен момент

vankizzle

Описание

Вашата основна задача като командир е да защитавате базата си, понеже тя е последната оцеляла. Без нея няма да можете да строите или наемате нови бойни единици. Унищожавайте враговете си, за да получавате повече пари, с които да се развивате и подобрявате.

Играна: 2021

В момента: 0


Космически рай

vankizzle

Описание

Превърнете се в истински командир на космическа флотилия. Задавайте най-правилните команди и унищожавайте враговете си. Бъдете максимално бързи в изпълнението на всяка мисия, за да спечелите повече точки.

Играна: 2022

В момента: 0


Кръгове и квадрати

vankizzle

Описание

Една много увлекателна игра. Във всяко ниво ще сте изправени пред различно предизвикателство. Следвайте инструкциите, за да продължите напред.

Играна: 2023

В момента: 0


Битката на чудовищата

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички противниците, който срещнете на арената. За целта създайде свой собствен отбор войници, като избирате от предложените ви извънземни и ги пуснете на ринга. внимавайте да не ви убият, защото ще загубите двубоя.

Играна: 2023

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23284 - 23296 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!