Всички игри | НовиНови игри


Nemexia

Описание

Nemexia е един виртуален космически свят, в който хиляди играчи показват възможностите си на военно-командващи и политици.
След хиляди години в битки за славата на Немексия, всеки би искал да направи нещата различни, всеки би искал да играе главна роля, но кой ще успее?
Трите раси - Конфедерация, Тертети и Нокси, разполагат с добре обучени войници и перфектно въоръжени кораби. Вие трябва да изберете една от тях. Създайте впечатляващи сгради, както и огромни бойни кораби, колонизирайте планети, участвайте в големи алианси и спечелете главната отборна цел. Сега е вашият ред да властвате над Вселената, ще успеете ли да се справите?

Играна: 131986

В момента: 0


Seafight

Описание


Станете пирати, опънете платната и завладейте моретата!

Дойде време за напрегнати приключения в открито море, отчаяни битки и копнеж по неограничена свобода, слава и богатство. Всеки играч ще се изправи пред предизвикателството да се бие срещу вражески настроени пирати и огромни чудовища, и ще носи с достойнство и гордост белезите си – като свидетелство за тежките морски битки!

Seafight най-новата, безплатна фентъзи игра в реално време, чиято интелигентна левъл система постоянно генерира нови виндивидуални 3D-карти и се отличава с точната смяна на дневен и нощен модус.

Играчът се бие „на живо“ срещу истински противници. Той управлява случващото се в реално време и наблюдава действията си в 3D. Множество различни герои и богати възможности за оборудване осигуряват разнообразие и неподправена “пиратска” атмосфера онлайн.

Завладяващата и пленяваща история на Seafight се предава в най-новата streaming-технология. Фантастично направеният и впечатляващ дизайн гарантира оптимално удоволствие от играта и интересно забавление!

Играна: 386075

В момента: 0


Battlestar Galactica

Описание


Готов ли си за битката? Ще успееш ли да помогнеш за оцеляването на своя вид? Изживей сега тази неповторима мултиплейър онлайн игра. Поеми една от ролите в историята и играй! Вселената вече е разтърсена!

Специални опции. Регистрирай се сега безплатно!

Играна: 94670

В момента: 0


Хановете

Описание


Нации

Можете да изберете сред 12 уникални нации, всяка от които има бонус, който влияе на икономиката, силата в битка и търгуването. В играта ще можете да тренирате специални единици на нацията ви, които ще ви помогнат да изградите бойна тактика и да достигнете върха.

Градове

Изградете и защитете вашия средновековен град. Постройте важни стратегически сгради. Ще можете да изберете пътя на вашето развитие - икономически разстеж или безмилостни набези срещу враговете.

Гилдии

Гилдиите в Хановете са група играчи поведени в битка от техния лидер. Превземете всички Цитадели, владейте цялта карта и разпространете силата си. На ваше разположение ще бъде и чата на Гилдията, който ще ви позволи да изградите стратегията си в реално време. Там вие ще дадете началото на велики стратегии, политики и съвместни военни набези.

Играна: 249561

В момента: 0


Farmerama

Описание


Ела с нас в най-лудата ферма на света!

Грижи се за земята си, отглеждай животни, растения и овошки, и търгувай с другите фермери на пазара в града.

Очаква те забавна и приятна игра в рамките на една страхотна геймър комюнити без възрастови ограничения!

Играна: 1397814

В момента: 0


Torpia

Описание


Добри и зли имат една обща цел - да спечелят света на Torpia

Играна: 46190

В момента: 0


Военна история

Описание


Регистрирайте се сега, решете съдбата на Европа и станете част от историята!

Играна: 13433

В момента: 0


Xpr0

Описание


Участвай в напрегнати отборни войни с най-добрите в бранша и покори класацията за да се наредиш до Легендите на xpr0! Какво чакаш още – скачай зад волана!

Играна: 9813

В момента: 0


My Little Farmies

Описание


Това което прави My Little Farmies толкова уникална е факта че тя предлага на своите играчи изумителна комбинация от характеристиките на икономическа игра, управление на ресурси, и в същото време им позволява да планират и украсяват своята ферма според желанията си. Тук, играчите могат да се научат как да се справят със селскостопански задачи като отглеждане на добитък и обработка на земеделски площи. Подобно на други икономически игри като “My Fantastic Park” и ”My Free Zoo”, My Little Farmies предлага на своите играчи голям асортимент от управленски елементи, които отличават дизайна на играта от стандартните фермерски симулации.



Може да намерите и играете My Little Farmies на адрес http://vgames.mylittlefarmies.bg/

Играна: 49686

В момента: 0


Free Aqua Zoo

Описание


Станете истински аквариумен господар във Free Aqua Zoo, най-новата уеб базирана игра от Upjers, която може да се играе изцяло безплатно!

Играна: 62484

В момента: 0


Пъзелът на Спот

Описание


Пъзела с картинки от филмчето Добрият динозавър

Играна: 36906

В момента: 0


Skyrama

Описание


Поддържай международни контакти, дай на приятелите си разрешителни за кацане и изпрати самолетите си на далечни полети. Превърни летището си в международен център по въздухоплаване. Регистрирай се сега безплатно!

Играна: 233256

В момента: 0


1914 Надмощие

Описание


Регистрирайте се и изживейте напрегнатата схватка в света на Първата Сетовна Война! Постройте своя съвременна империя, формирайте ключови съюзи и спечелете битката. Жаждата за власт и ресурси са довели континента до ръба на самоунищожението. Съюзете се с други като Вас, укрепете своята икономика и подгответе народа си за войната. Поведете войниците си към битката и станете владетел на цяла Европа!

Играна: 18343

В момента: 0


Първа Предишна 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 Следваща Последна

24974 - 24986 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!