Потребителски | НовиНови игри


TOFEE SHOP

dogito1

Описание

Как да играем? OBSLUJVAITE KLIENTITE

Играна: 2830

В момента: 0


Злокобни нощи

pokco_marti

Описание

Всички демони излизат през нощта. Подготви се за жестока и тежка битка. Спри господството на демоните и спаси селото.

Играна: 1110

В момента: 0


1945 отбранителни кули

vankizzle

Описание

Подготви защитата си! Построй различни бойни съоръжение в залива, които да спрат атакуващите самолети. Остава малко до края на войната, но ти ще издържиш ли?

Играна: 9332

В момента: 0


Върховен трафик

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да контрирате движението по улиците. За целта трябва да преведете успешно всички пешеходци по пешеходната пътека, като внимавате да не убиете някой.

Играна: 1279

В момента: 0


Земята на гномите

vankizzle

Описание

Защитете своята шатра, като използвате златото за бойни единици. То ще ви потрябва и за различни подобрения.

Играна: 1058

В момента: 0


Бойно снаряжение - пълна защита

vankizzle

Описание

Използвайте всичките си налични войски за да защитите позициите си от настъплението на врага. Използвайте парите, които ще получите за всеки от свалените противници за наемане на нови войници.

Играна: 2830

В момента: 0


Извънземен апокалипс

vankizzle

Описание

В тази игра ще сте в ролята на извънземни нашественици. Целта ви е проста - да достигнете и унищожите най-големите градове на планетата Земя. Но внимавайте, защото земляните ще отвърнат на атаката. След всяко ниво правете подобрения по извънземните, които ползвате за атаките, както и развивайте нови такива.

Играна: 1279

В момента: 0


Стрелецът

nihilisto

Описание

Вашата задача е добре да укрепите и да защитите замъка си. Унищожете врага преди да е стигнал до портите на крепостта. Събирайте пари и подобрявайте оръжията си.

Играна: 9423

В момента: 0


Пингвините атакуват 2

vankizzle

Описание

Веднъж вече пингвините обявиха война на човешката раса. Не знаем кой е започнал и защо, но едно е сигурно, те искат да ни унищожат.

Играна: 4613

В момента: 0


Блокове, блокове

vankizzle

Описание

Зарадвайте малкото момче, като заедно с него построите кула, която да е в равновесие. Използвайте всички фигури и внимавайте, някоя от тях да не падне.

Играна: 921

В момента: 0


Едно парче

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на главния герой от екипът "едно парче" да премине през всички изпитания. За целта трябва да премахнете всичките си врагове по пътя. След всяка битка печелите опит и ставате все по силни.

Играна: 923

В момента: 0


Прокълнато съкровище - нови нива

vankizzle

Описание

Целта ви е да не позволите скъпоценните камъни да бъдат откраднати. Враговете ще се опитат да откраднат всичките, а за да мисията ви е успешна, трябва да спасите поне един от тях. Можете да ги спрете, като строите защитни кули. Има три основни вида, според повърхността на която могат да бъдат построени - тревиста, снежна или скалиста. След като натрупат достатъчно опит, кулите могат да бъдат подобрявани.

Играна: 26189

В момента: 0


Битка за управление на компании

vankizzle

Описание

Завладейте колкото се може повече от компаниите на опонентите си, като пращате свои верни служители в тях. Сивият цвят на сградите значи, че са свободни, лилавите - ваши, сините - контролират се от конкуренцията. Служителите могат да се изпращат на групи от по 5 човека - посочете ваша сграда с налично количество, след това мястото където трябва да отидат и те ще свършат останалото. Има четири вида компании: малки - с 20 служителя, средни - с 40, големи - с 60 и на-големите - с 70 служителя. Веднъж завладяна - персонала в компанията ще се покачва с един служител на всеки 2 секунди, докато не се изпълни лимита.

Играна: 4651

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23284 - 23296 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!