5strike на една година – с нов свят и нов войник!

Препоръчай на приятел

5strike на една година – с нов свят и нов войник!

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=60

Откажи

Прегледана: 6506

Задравейте командири,

Военната тактическа игра 5strike навършва една година и смятаме да отпразнуваме случая с всички вас!

По случай юбилея сме ви подготвили чисто нов свят в който да не пренесете войаната и ново попълнение в отряда –огнена медичка, която тотално ще пеобрази бойното поле.

Когато започна всичко, разполагахме само с няколко нетренирани и плахи войничета с треперещи колене и жалка екипировка, готови да дезертират при първа възможност.

Но след това се появихте вие, играчите!

Вие превърнахте тази смешна пасмина бъзльовци в безмилостни машини за убиване, които се хвърлят в битката без страх и се борят до последна капка кръв!

Днес светът на 5strike разполага с над 380 000 наети войника, които са участвали в над 38 000 000 битки – едно наистина впечатляващо постижение!

Тук има ли новобранци? Да не би да се уплашихте от големите момчета и техните армии? Не ви опрекваме - те вече една година воюват помежду си, и могат да ви ступат доста лошо ако им се изрепчите неподготвени. Но без паника! Специално за вас сме подготвили чисто нов свят, който стартира от днес – 20.11.2012г.. В него всички имат равен старт. Ако пък ви стиска достатъчно, можете да се пробвате и срещу ветераните – все пак непобедим отряд в света на 5strike няма! Само запомнете, че тактическата мисъл и острият ум са най-силните ви оръжия!

Също така искаме да ви представим новия член на 5strike отряда – червенокосата медичка с огнен характер и заразителен чар! Ако успеете да обучите отряда си да не я зяпат постоянно, тя ще се окаже незаменим елемент от тактиктическата ви подредба!

1 2 3 4 5

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44927


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!