Free Aqua Zoo

Препоръчай на приятел

Free Aqua Zoo

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=51

Откажи

Прегледана: 6558

Vgames и Upjers Ви представя Free Aqua Zoo, безплатна уеб базирана игра, която се играе като смесица от аквариумна симулация и риболов.

Като горд собственик на първия си аквариум, можете да се опитате да станете най-добрият развъдчик в света на Free Aqua Zoo. Очаква Ви разнообразие от 24 забавни нива, от Къпещ червей до висините на Говорещ с Рибите. Как става това? Като се грижите за рибките си по възможно най-добрият начин. Гушкайте ги, сръчквайте ги и ги хранете редовно. Повече от 50 различни видове рибки очакват да ги настаниш в своя аквариум и да ги обградиш с любов. Цветната им колекция включва странни и чудати създания като Аквариумна Риба тон, Вакуум риба, Камилски шаран и много други.

За комфорта на рибките си можете да се погрижите и като украсите аквариумите, в които живеят и като го чистите редовно, за могат рибките да Ви виждат добре, а и Вие тях.

Искате да разнообразите аквариумите си? Нищо по-лесно от това. Запътете се към града, за да развъдите нови рибки или хващайте такъмите и отидете на риболов! Общо 6 езера ви очакват в нашата водна игра. Начинаещите започват в Езерцето на Лил, доизпипват уменията си в Езерцето на Добрата Надежда и накрая могат да се опитат да атакуват Златната Миля и сензационната Древна Пещера.

В езерата на Free Aqua Zoo можете да уловите всяка риба, която пожелаете, стига да имате правилната стръв на куката. Внимавайте обаче, колкото по-добро е езерото и колкото са по-разнообразни са рибките в него, толкова повече рибарски точки се искат за улова им.

Не ви интересно да играете сам? Няма проблем! Сприятелете се с други играчи, посетете другото селце и основете или се присъединете към Рибарски клуб.

1 2

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44957


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23673




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!