Легенда за вампира: Кутията на Пандорa

Препоръчай на приятел

Легенда за вампира: Кутията на Пандорa

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=34

Откажи

Прегледана: 6292

  Кое е най-страшното телефонно обаждане, което сте получавали?  Коя е най-зловещата тайна, която сте откривали? Какво сте готови да направите, за да се измъкнете живи? Намерете отговора на тези и още много други въпроси, играейки Легенда за вампира: Кутията на Пандорa.

 

 Следвайте завладяващия сюжет на играта и се впуснете в дълбоката мистерия, предлагана от тайнствената вампирска сага. Завладяващият загадъчен музикален фон ще ви помогне да усетите всяка една емоция още по-истински.

  Играта ще ви отведе в Бостън през далечната 1950 година, от където започва всичко. Там ще получите едно доста объркано и зловещо телефонно обаждане, което ще промени живота ви завинаги. Не се отказвайте и разкрийте всички зловещи тайни скрити от вас през всички тези години. В края на историята ви очаква едно изненадващо откритие така, че не се спирайте пред нищо!

  Развийте своята наблюдателност и бдителност, откривайки  стотиците скрити предмети.  Бъдете внимателни и премисляйте всяко ваше действие. Отключете съзнанието си, приемайки факта, че няма нищо невъзможно и несъществуващо. Защото когато става въпрос за играта Легенда за вампира: Кутията на пандорa ограничения няма, както в геймплея, така и в удоволствието от разкриването на зловещите тайни.

1 2 3 4 5

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44927


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!