FantasyRama: Твоята вълшебна онлайн градина!

Препоръчай на приятел

FantasyRama: Твоята вълшебна онлайн градина!

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=33

Откажи

Прегледана: 12498

Светът на феите се нуждае от помощта ти! Създай си онлайн своя вълшебна градина във FantasyRama, отглеждай магически растения и фантастични създания. Събирай живителни елексири и спаси оцеляването на Фантазията!

Хората са спрели да вярват в чудеса. Живителните сили на Дървото на живота отслабват с всеки изминал ден. Отглеждай магически растения и билки във FantasyRama, и се научи от феите как да опазиш горските създания. Събирай легендарния живителен елексир амброзия и спаси мечтателния свят на FantasyRama!

Отглеждай магически растения и билки

Полюшващи се от вятъра ветрогончета, луножарни орхидеи и много други магически билки ще растат на твоята Горска дъбрава и на Луносенчестата ливада. Бери ги и храни с тях създанията от Гората на феите, за да могат живителните сили отново да потекат в жилите на Дървото на живота.

Пази нежните приказни създания

От хиляди години насам, феите се грижат и пазят фантастичните горски създания във FantasyRama: Прелестни Богомолки, пухкави Мечки Заселници и Дракони Веселяци. От тях феите добиват ценния елексир „амброзия“. Пази тези нежни същества, грижи се за тях и открий какви са силите на живителния елексир!

Използвай чудесата на магическите елексири

Действието на магическите питиета и елексири влива сила в жилите на Дървото на живота и поддържа съществуването на всички обитатели на фантастичния свят FantasyRama. Научи от мъдрите феи как да събираш амброзия. Използвай лъскав вълшебен прах и наблюдавай как Горската дъбрава и Луносенчестата ливада ще се превърнат в огромна вълшебна градина!

1 2 3 4 5

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44944


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!