Потребителски | НовиНови игри


Спаси ме

1nikito_sss

Описание

Той падна! Бързо, опитайте се да го спасите като правите линии върху които да отскача по-нависоко.

Играна: 2319

В момента: 0


Стик и неговото Коте

bark4o

Описание

Стикмен никога не се разделял с неговото коте. Но, един ден дошли хора, които му го отнели. Помогнете му да си го върне обратно.

Играна: 2321

В момента: 0


Био топка

vankizzle

Описание

Следи внимателно къде пада топката и използвай твоето тайно био оръжие, за да я разбиеш на малки парченца. Пази се от по-малките топки.

Играна: 2322

В момента: 0


Война с балоните

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на война да се пребори с всички балони. За целта той трябва да уцели всеки един докато не го унищожи. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 109

В момента: 0


Малко Локи бягства от ада

vankizzle

Описание

Не стига, че в ада е страшна жега, ами и тази лава ви е подгонила! Изведнъж идва надежда - светлина в края на тунела! Помогнете на малкото Локи да избяга. Пазете се от враговете, които искат да ви свалят обратно.

Играна: 245

В момента: 0


Невидимата ръкавица

vankizzle

Описание

Можеш ли да избегнеш невидимите препятствия?
Лилавата мъгла е обгърнала опасностите в тази ръкавица, но вълшебната светлина може да ти помогне да ги избегнеш. Избягвай капаните по пътя си, за да стигнеш до края невредим.

Играна: 2325

В момента: 0


Ядосани животни 2

vankizzle

Описание

Група извънземни нападат земята, но те си нямат понятие какви ги очаква на синята планета. Ядосаните животни са готови на всички да се отърват от космическите си гости. Помогнете на животните като ги насочвате в точната посока с правилната сила.

Играна: 1564

В момента: 0


Скъпоценни камъни

vankizzle

Описание

Тръгнете с един млад приключение по пътя му изпълнен с ценности. Бъдете внимателни, защото освен ценни предмети по пътя има и много опасности. Колкото повече жълтици съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1563

В момента: 0


Пиле за готвене

vankizzle

Описание

Целият персонал отсъства днес и на теб се пада тежката задача да обслужваш клиентите. Сервирай ястието, което желае всеки от тях.

Играна: 2326

В момента: 0


Бягай нинджа 3

vankizzle

Описание


Помогнете на нинджата да се спаси и да избяга от враговете си. За целта бъдете максимално бързи и внимавайте да не ви хванат. Само един погрешен ход може да ви доведе до провал.

Играна: 1563

В момента: 0


Трябва ни герой 2013

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на най-новия супер герой да помогне на своите събратя мишки да се измъкнат от капаните. Бъдете колкото се може по-съобразителни и не пропускайте да спасите мишка в беда.

Играна: 2328

В момента: 0


Сървърен защитник

vankizzle

Описание

Защитете игровия сървър от атаките на хакери, които искат да го претоварят. Изградете защитни стени срещу тях. За всяка отбита атака, ще получавате точки, с които можете да правите подобрения - по-голяма зона за защитни стени, повече на брой такива, както и много други.

Играна: 125

В момента: 0


Вояджър във въздуха

vankizzle

Описание

Вояджър е могъщ войн, който благодарение на своя верен дракон вече раздава справедливост във въздуха. Помогнете му като сваляте възможно най-голямо количество врагове, събирайте изпуснатите от тях ценности.

Играна: 56

В момента: 0


Първа Предишна 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 Следваща Последна

23232 - 23244 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!