Всички игри | НовиНови игри


Battlestar Galactica

Описание


Готов ли си за битката? Ще успееш ли да помогнеш за оцеляването на своя вид? Изживей сега тази неповторима мултиплейър онлайн игра. Поеми една от ролите в историята и играй! Вселената вече е разтърсена!

Специални опции. Регистрирай се сега безплатно!

Играна: 94668

В момента: 0


Sofia Wars

Описание


Сега градът има нужда от хора като теб. Тук можеш безнаказано да поръчаш на врага си двойна водка без утеха и то за негова сметка, или пък да му вкараш бекхенд с дамска чанта... в която случайно има три тухли четворки.



- Завърти колелото на късмета в казиното



- Участвай в построяването на новата линия на метрото



- Основи собствена банда и стани ветеран в градския дуел



- Сглоби собствен автомобил



- Влез „Във клубъ“



Забавлявай се и намери своята банда – тя вече е тук.

Играна: 122067

В момента: 0


5strike World War

Описание


5Strike: 5-та Световна война



Официалната игра за 5-тата световна война!

Българската армия има нужда от теб...



Светът е разрушен, разклатен, объркан и побъркан.

Това е 5-та световна! Това е хаос! Но лудите глави владеят хаоса.

Стани луд командир и поведи военен отряд в борбата срещу врага.

5oбеди глупака със стратегия.



 • Забранено за лица без чувство за хумор.

 • Убиването в играта е задължително.

 • Осигурена здравна каска за всеки командир.

 • Допускат се момичета само ако са железни като Желязната лейди.

Играна: 18513

В момента: 0


Drakensang Online

Описание


Изживей сега онлайн продължението на легендарната сага Drakensang. Потопи се в атмосферата на тази епична история и докажи уменията си в грандиозни мултиплейър сражения. Разгадавай тайните на тъмни подземия в съвместна игра с други играчи, обединявай се в съюз със съратниците си и надвий заедно с тях могъщия Дракон или се докажи като храбър самостоятелен приключенец сред блатата, горите, пещерите и PvP-арените на този фентъзи епос.

Използвай гъвкавата система за водене на сражения и за придобиване на умения, за да доразвиеш героя си като Драконов воин или Магьосник и да му придадеш характерни качества по твой личен избор.

Играна: 74387

В момента: 0


Ливада

Описание

Тук, в тази чудна страна Ливадиния ще можете да премерите сили със силни овенуси и глигануси, да срещнете чудни създания, да създадете собствен клан и да се борите с бойните си другари за слава и награди, да заграбвате и разрушавате замъци, да изпращате кораби в далечни страни и още куп други приключения.

Играна: 67347

В момента: 0


1914 Надмощие

Описание


Регистрирайте се и изживейте напрегнатата схватка в света на Първата Сетовна Война! Постройте своя съвременна империя, формирайте ключови съюзи и спечелете битката. Жаждата за власт и ресурси са довели континента до ръба на самоунищожението. Съюзете се с други като Вас, укрепете своята икономика и подгответе народа си за войната. Поведете войниците си към битката и станете владетел на цяла Европа!

Играна: 18342

В момента: 0


Пъзелът на Спот

Описание


Пъзела с картинки от филмчето Добрият динозавър

Играна: 36906

В момента: 0


Battlegrounds of Eldhelm!

Описание

Искаш да знеш повече за играта?
Battlegrounds of Eldhelm е безплатна, онлайн, колекционерска игра на карти. Предлага внушителна визия, включваща фантастична атмосфера с 3D графика.
Battlegrounds of Eldhelm е силно повлияна от RPG игрите и взаимства някои механики и идеи от тях като употребата на Герои, които натрупват опит и се развиват във времето. С това героите ви вдигат нива и подобряват показателите си. В резултат се получава една хибридна смесица между класическите колекционерски игри на карти и ролева игра.
Battlegrounds of Eldhelm е лесна за усвояване благодарение на вградената помощна система, която обяснява всичко за различните игрови елементи и опции.
Ако смяташ, че ще ти е трудно в началото възползвай се от обучаващия режим на игра. Ако пък искаш да се изправиш пред реални и достойни съперници забавлявай се в някой от режимите на игра срещу компютър или срещу друг играч.
Развивай твоя герой, трупай опит и премери сили с други играчи!

Играна: 61168

В момента: 0


Pirate Storm

Описание


Играта за пирати Pirate Storm! Впусни се в едно мега приключенско плаване онлайн! Зареди харпунитеси и превърни морските чудовища в храназа рибите. Накарай враговете си да почувстват силата на оръдията ти и изпращай корабите им безпощадно на морското дъно. Обстрелвай ги, докато от коритата им неостанат само носещи се във водата трески.

В битката заслава и злато в играта за пирати Pirate Storm няма ограничения!

Без значение дали сесражаваш срещу NPC-та или реални играчи – играта за пирати Pirate Storm е толкова напрегната, че от тътена на оръдията ще затрепери дори превръзката на окото ти! Отплавай като сухоземен плъх в играта за пирати Pirate Storm и севърни като прославил се пират! Свсяко следващо сражение ще се сдобиваш с нов ранг, докато името ти не се понесе над моретата, всявайки ужас и страхопочитание.

Играна: 124342

В момента: 0


Skyrama

Описание


Поддържай международни контакти, дай на приятелите си разрешителни за кацане и изпрати самолетите си на далечни полети. Превърни летището си в международен център по въздухоплаване. Регистрирай се сега безплатно!

Играна: 233255

В момента: 0


Zoomumba

Описание

Създай и развивай своя зоологическа градина, пълна с малки сладки животинки и много атракции!

Играна: 456027

В момента: 0


Nemexia

Описание

Nemexia е един виртуален космически свят, в който хиляди играчи показват възможностите си на военно-командващи и политици.
След хиляди години в битки за славата на Немексия, всеки би искал да направи нещата различни, всеки би искал да играе главна роля, но кой ще успее?
Трите раси - Конфедерация, Тертети и Нокси, разполагат с добре обучени войници и перфектно въоръжени кораби. Вие трябва да изберете една от тях. Създайте впечатляващи сгради, както и огромни бойни кораби, колонизирайте планети, участвайте в големи алианси и спечелете главната отборна цел. Сега е вашият ред да властвате над Вселената, ще успеете ли да се справите?

Играна: 131979

В момента: 0


1100 AD

Описание


Докато властвате в един средновековен виртуален свят ще откривате интересни предмети, находки, бележки и мисии, отразяващи истински събития от 12 век. Ще се почувствате като истински господар на кралството си, създавайки свой собствен герб. Регистрирайте се сега и запишете името си в книгата на историята!

Играна: 33270

В момента: 0


Първа Предишна 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 Следваща Последна

24974 - 24986 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!