Потребителски | НовиНови игри


Защитете лудия учен

vankizzle

Описание

Докато експериментира с ново изобретение, доктор Алтъс осъзнава, че то привлича чудовища незнайно от къде. За това той ви моли за помощ - да защитите лабораторията му от нашествениците, докато той открие причината за този дефект. Използвайте получените за убийствата пари и направете подобрения по балона и оръжията му.

Играна: 2071

В момента: 0


Армията ми от малки герои

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра ще трябва да контролирате армията си от малки, любопитни герои. Водете битки и постигнете победи над вражеските единици, за да атакувате накрая и техният лидер. Разполагате с 8 класове войници, над 50 оръжия, десетки мисии и множество куестове за изпълнение.

Играна: 2067

В момента: 0


Магически елементи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете в защитата на замъка. За целта поставяйте кили и пазачи на стратегически места по пътя на нападателите. Опитайте се да премахнете всеки агресор преди да премине през отбраната ви.

Играна: 6588

В момента: 0


Поразителна мрежа

mitko_1844

Описание

Прекарайте квадратчето през черните и бели полета, без да докосвате стените.

Играна: 14983

В момента: 0


Мистични карти 2

vankizzle

Описание

Отново е време да извадите магическите си карти и впуснете в епични битки. В тази страхотна стратегическа игра целта ви е да изберете подходящите карти с които да унищожите врага. Със спечелените точки и пари купете нови карти, които да използвате срещу разнообразните си противници.

Играна: 2064

В момента: 0


Екстремно бягство

houscheto

Описание


Помогнете на домашния любимец Pou да минава нивата, като се пази от дивите животни и събира топките по пътя си.

Играна: 28164

В момента: 0


Magic Fingers 2

bark4o

Описание

Масажирайте клиента си.

Играна: 6587

В момента: 0


Капан за топчета

n_s_

Описание

Прехвърлете всички топчета в правилната страна, като местите стената между тях. Червените трябва да са в червеното поле, а сините в синьото.

Играна: 2130

В момента: 0


Смачкай враговете

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички врагове. За целта трябва да постройте кули на стратегически места, за да премахнете всички вълни с чудовища, който ще се опитат да преодолеят защитата ви.

Играна: 14929

В момента: 0


Войната на балоните 2

vankizzle

Описание

Имате само няколко секунди преди да започнат противниковите атаки. Възползвайте се от тях за да постройте стабилна защита, с която да се защитите. Със спечелените пари стройте нови или подобрявайте старите кули.

Играна: 2348

В момента: 0


Прокълнато съкровище

vankizzle

Описание

Запази скъпоценните камъни, да не се превърнат в камъни. За целта трябва да построиш кули. Печели злато за всеки убит враг.

Играна: 14809

В момента: 0


Покемон защита

vankizzle

Описание

Докато сте в лабораторията на професор Оук, за да си изберете покемон ставате свидетел на странно нападение с хипнотизирани плъхове и професора ви моли за помощ в справянето с тях. Това ще ви отправи на вълнуващо приключение, в опит да разберете кой стои зад странните неща, които се случват. Разполагайте покемоните по бойното поле, хващайте нови и им възлагайте задачи, според уменията им.

Играна: 891

В момента: 0


Въздушен трафик

Gideon

Описание

Ти отговаряш за приземяването на всички самолети, намиращи се във въздушното пространство. Покажи уменията си и ги приземи безаварийно.

Играна: 14752

В момента: 0


Първа Предишна 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 Следваща Последна

23128 - 23140 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!