Хановете 5.5

Препоръчай на приятел

Хановете 5.5

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=68

Откажи

Прегледана: 19563

Дългоочакваната версия 5.5 на Хановете е вече тук! Не изпускайте възможността да откриете нови народи, бойни единици и много нови възможности!

Сега вече играчите ще могат да достигат до 40-то ниво, вместо до предишното 36-то . Освен това, точките за умения ще се получават по различен начин. Общия брой на точките за умения при достигнато 40-то ниво ще бъде 48 точки.

Сложна стратегия в реално време с 16 бойни и обсадни единици, уникални, сгради, единици умения и много други игрови елементи, които ще ви забавляват, но и поизпотят, докато се сражавате с хилядите си реални противници от цяла България!

Изиграй историята с един от уникалните народи на Хановете 5.5, между които и българите и покажете на какви тактически умения сте способни, за да променете историята!

Нови допълнения към играта:

Мини по картата

От сега нататък играчите ще могат да превземат и да използват обекти от картата. Тези обекти включват мини за ресурси и Кредити. От тези мини играчите могат да получават ресурси и дори Кредити. Играчите трябва да превземат мината, за да могат да я използват и могат да оставят армия в нея за да я предпазят от враговете си.
 
Рицари вече и в Лагерите

Рицарите ще могат да бъдат изпратени в Лагер, за да ръководят армията. Играчите ще трябва да изпратят Рицаря заедно с кампанията, която установява Лагера. След като това стане, Рицаря ще може да се изпраща на други Кампании от лагера или да остане там, за да го защитава. Рицарят ще може да се повика обратно в замъка без да се налага да се върне целия Лагер или армията в него.

Ново разпределение след регистрация

След като играчите се регистрират, те ще бъдат поставени в точно определен регион на картата в зависимост от държавата, от която играят те. По този начин ще има едно голямо интернационално общество, а играчите от една и съща държава ще се поставят в близост един от друг.

Чат

От сега нататък  играта ще разполага със собствен чат. Ще има 3 чат прозорци. Един общ за целия игрови свят, един за клана и още един за всички играчи, които играят от определена държава.
 
Нов военен доклад

От сега нататък играчите ще получават съобщение, което ще е само по себе си обобщен доклад за резултатите от битката. То ще показва какво количество от всеки вид единици са останали след битката. Също така съобщението ще показва количеството опит, който е придобит от двете страни и ресурсите придобити от атакуващия.

 

1 2 3 4 5

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44953


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!