1100AD

Препоръчай на приятел

1100AD

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=66

Откажи

Прегледана: 18196

1100AD е средновековна MMO стратегическа игра, действието на която се развива през 12 век. Географското местонахождение на играта е различно при различните сървъри, но като цяло се простира от Западна Европа до Близкия Изток.

Играчът е отведен в ранното Средновековие, където европейското население е обединено около идеята да се превземат обратно Светите Земи от мюсюлманите и започват няколко кръстоносни похода на Изток. Това са времена на рицарство и доблест, първите рицарски ордени се появяват по това време. В Арабския свят тези времена са белязани от появата на "ашашин" (орден на убийците) и властването на крал Саладин, който превзема Йерусалим обратно от кръстоносците.

В играта Вие сте Господарят и единственият, който може да обедини враждуващите племена, да построи един средновековен град и да живее в мир и просперитет. Или да властва с желязна ръка, да бъде суров и жесток и да построи огромна империя със свои собствени Ордени и Васали, с безбройни легиони. Ще имате възможност да се съюзявате или сражавате с реални български и  международни противници.

1 2 3 4 5

Докато властвате в един средновековен виртуален свят ще откривате интересни предмети, находки, бележки и мисии, отразяващи истински събития от 12 век. Ще се почувствате като истински господар на кралството си, създавайки свой собствен герб. Регистрирайте се сега и запишете името си в книгата на историята!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44927


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!