Военна история

Препоръчай на приятел

Военна история

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=65

Откажи

Прегледана: 20589

"Военна история - Европа в пламъци" е MMO стратегическа игра, която пресъздава периода от Втората световна война. Европа е в пламъци и се намира в желязната хватка на Вермахта. Вашата мисия: Освободете Европа! Европа е в пламъци: Изберете вашата фракция – Американската армия или Съветските сили, бийте се рамо до рамо с приятелите си и освободете Европа!

Екипна игра в която е необходимо играчите от една фракция да се обединят, за да победят играчите от другата фракция и да освободят Европа успешно!

Сезоново базирана игра с крайна цел, за която всички играчи трябва да работят: Берлин трябва да падне! Играчите контролират своите единици и офицери в динамични битки в реално време в различни бойни полета из Европа! Уникални, сензационни и специални способности им дават много възможности да се намесват директно в битките! Голямо разнообразие от опции за индивидуализиране - играчите имат многообразно оборудване и няколко класа офицери с уникален талант.

В играта имате възможност да използвате интересни бойни тактики и мощни офицерски способности - като опустошителни въздушни удари или агресивна "Светкавична война". Можете да спечелите предизвикателни постижения, с които да изградите и превърнете командира си в жива легенда в продължение на няколко сезона; да изпълнявате специални мисии на Върховното командване на Вашата фракция в цяла Европа; да печелите постижения и медали, престиж и слава на върха на класациите; да чатите с Вашите приятели и съюзници; да получавате редовно актуализирана информация за битките.

1 2 3 4

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44957


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23673




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!