1914 Надмощие

Препоръчай на приятел

1914 Надмощие

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=64

Откажи

Прегледана: 13239

1914 Надмощие (оригинално заглавие Supremacy 1914) е MMO стратегическа игра, базирана на Първата световна война.


В играта Вие сте лидер на една европейска страна по времето на Първата световна Война. Можете да избирате между няколко географски карти; да създавате златни рундове със специални опции за себе си и приятелите си; сами да определяте сценария на играта, според своя собствен игрови стил; да добавяте специални въздушни и военноморски единици, използвани през Първата Световна Война; да администрирате и развивате икономиката на провинциите, които Ви принадлежат; да избирате между различни дипломатически отношения по пътя към успеха. Всичко това ще Ви даде възможност да покажете и доразвиете своите тактически умения, докато се забавлявате!
 

Жаждата за власт и ресурси са довели континента до ръба на самоунищожението. Поведете войниците си към битката и станете владетел на цяла Европа!

1 2 3 4 5

Постройте своя съвременна империя, формирайте ключови съюзи и спечелете битката. Съюзете се с други като Вас, укрепете своята икономика и подгответе народа си за войната. Регистрирайте се и изживейте напрегнатата схватка в света на Първата Сетовна Война!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 34189


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 18211
Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!