Разбивачът Ралф

Препоръчай на приятел

Разбивачът Ралф

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=55

Откажи

Прегледана: 15833

Всичко започва от една 8-битова видеоигра, която се играе вече 30 години...

Запознайте се с Ралф. Той е едър, с огромни ръчища, гледа намусено и разрушава всичко, до което се докосне и е лошият в една 8-битова видео игра, създадена през 80-те години на минaлия век. Само как звучи, а? Толкова отдавна...

Сега Vgames ви дават възможност да поигратете с лошия Ралф, такъв какъвто е бил през последните 30 години.

Тази игра и нейният злодей са вдъхновили анимационното студио Disnеy за най-новия им филм „Разбивачът Ралф”.

Разбивачът Ралф копнее да бъде обичан като идеалния Добър герой в неговата игра Майстор Феликс . Проблемът е, че никой не обича Лошия. Но пък всички обичат героите... така че, когато се появява нова и модерна стрелкова игра с печената Сержант Калхун, Ралф я приема като своя пропуск към героизма и щастието. Той се промъква в играта с простичкия план да спечели медал. Скоро обаче съсипва всичко и случайно освобождава смъртоносен враг, който заплашва света на компютърните игри. Единствената надежда на Ралф е Ванилъпи фон Швийц, млада размирница от състезателна игра със захаросани картинги, която е може би единствената, в състояние да научи Ралф какво означава да си Добрия. Но дали той ще осъзнае, че е достатъчно добър да бъде герой, преди за всички в аркадните игри да излезе надписа “Край на играта”?

 

Режисьор на Разбивачът Ралф е носителя на награда „Еми” Рич Мур (ТВ сериите “Семейство Симпсън”, “Футурама”). На български филмът е озвучен от Стефан Сърчаджиев - Съра, Петър Бонев, Милица Гладнишка (ТВ сериала „Етажна собственост), Таня Димитрова, Любомир Младенов (ТВ сериала „Кантора Митрани”) и др.

1

Гледайте филма от 2-ри ноември на 3D в кината! Със сигурност няма да съжалявате!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44956


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23673




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!