Лейди Популар – най-красивата за месеца

Препоръчай на приятел

Лейди Популар – най-красивата за месеца

https://www.vgames.bg/news_view.php?nid=26

Откажи

Прегледана: 15981

Имало едно време един приказен замък, в който живяла зла кралица и доведената й дъщеря. Малкото момиче било много красиво, но злата кралица била толкова суетна, че не можела да понася някой да е по-красив от нея.
Затова кралицата поръчала на ловеца, който живеел в замъка, да заведе момичето в дълбоките дебри на гъстата гора и да я остави там, за да не може никога да намери пътя обратно към дома.
Ловецът отвел момичето в гората, но му станало тъжно от желанието на кралицата и разкрил тайната й на момичето: силата и красотата на кралицата идвали от магическите й дрехи. Щом дрехите попаднат в добри ръце, кралицата  ще да загуби цялата си красота и сила и ще може да бъде победена...

Това е началото на най-красивото събитие в Лейди Популар – Златна треска! Екипът на Лейди Популар кани всички дами да станат част от тази невероятна история и да почувстват магията на приказките.
Задачата на всички дами е да намерят и съберат магическите дрехи, за да могат да спрат злата кралица. За целта, обаче, ще им е нужно Злато, с което да платят на Горската Фея за дрехите. Дамите могат да събират Злато чрез копаене.
Те трябва да отидат в гората, където ще намерят копаещо джудже – то може да им помогне на съберат нужното Злато. Помощта на първото джудже е безплатна, но дамите могат да наемат още 6 джуджета, ако искат по-бързо да съберат цялото нужно им Злато. Също така те могат да купят по-добра екипировка за джуджетата – фенер и лопата. Това ще увеличи шансовете им да намерят повече Злато.

Когато Дамите имат достатъчно Злато, просто трябва да изберат част от всеки от екипите на кралицата и да я добавят в Гардероба си. Всеки завършен екип им носи титла и отнема от силата и красотата на злата кралица. Когато дамите съберат артикулите от всички 4 зашеметяващи екипа и победят злата кралица, те ще получат награда – специален фон за профила си!
Събитието е достъпно за всичките ни Дами от средата на месеца!
Време е да разберем „коя е най-красива на света“!
Но магията през май не свършва дотук!
На 07.05.2012 г. нов домашен любимец се появи в Магазина за домашни любимци! Казват, че е много малък и изключително сладък!


Сега всички Дами могат да имат нов малък приятел до себе си, който да ги подкрепя и прави още по-щастливи!
Малкият сладък домашен любимец ще бъде в магазина за около две седмици, достъпен за всички Дами в Лейди Популар!
Освен това, знаем че идва времето на Абитуриентските балове! За всички Дами, които искат да изглеждат разкошни на Бала си, но все още не знаят какво да облекат, чисто нов магазин ще отвори врати в Мола – Кралица на Бала!
Там нашите дами могат да намерят прекрасни рокли, предназначени специално за Бала им, които ще им помогнат да изглеждат зашеметяващо!

 

1 2 3

Специалната колекция „Кралица на Бала“ е достъпна от 08.05.2012 г. до края на месеца!
Изключително нетърпеливи сме да разберем коя ще е Кралицата на Бала тази година!
И докато всички Дами се наслаждават на магията и вълнуващите моменти в Лейди Популар през май, екипът на Лейди Популар работи усилено върху бъдещите изненади!
Не пропускайте нито част от Лейди Популар изживяването!

Реклама

Коментари Добави коментар (Вход)

Няма добавени коментари

Още новини

Последни новини

Поход към Рим

Поход към Рим

Преглеждания: 44943


5-та Световна война

5-та Световна война

Преглеждания: 23671




Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!