Всички игри | НовиНови игри


My Little Farmies

Описание


Това което прави My Little Farmies толкова уникална е факта че тя предлага на своите играчи изумителна комбинация от характеристиките на икономическа игра, управление на ресурси, и в същото време им позволява да планират и украсяват своята ферма според желанията си. Тук, играчите могат да се научат как да се справят със селскостопански задачи като отглеждане на добитък и обработка на земеделски площи. Подобно на други икономически игри като “My Fantastic Park” и ”My Free Zoo”, My Little Farmies предлага на своите играчи голям асортимент от управленски елементи, които отличават дизайна на играта от стандартните фермерски симулации.Може да намерите и играете My Little Farmies на адрес http://vgames.mylittlefarmies.bg/

Играна: 49480

В момента: 0


Torpia

Описание


Добри и зли имат една обща цел - да спечелят света на Torpia

Играна: 46151

В момента: 0


1100 AD

Описание


Докато властвате в един средновековен виртуален свят ще откривате интересни предмети, находки, бележки и мисии, отразяващи истински събития от 12 век. Ще се почувствате като истински господар на кралството си, създавайки свой собствен герб. Регистрирайте се сега и запишете името си в книгата на историята!

Играна: 33222

В момента: 0


Почивката на Мърфис

nihilisto

Описание

Мърфис отива на почивка с идеята да си прекара добре.Ще успеете ли да развалите приятното му изкарване на тази почивка ?

Играна: 19988

В момента: 0


Играна: 32355

В момента: 0


Играна: 5242

В момента: 0


Играна: 14263

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!