Забавни игри | НовиНови игри


Сладка опаковка

vankizzle

Описание

Работите в сладкарски цех и след като всички лакомства са готови, ви остава дамо да ги опаковате. Сгънете кутиите в правилния ред, след което им сложете перфектна панделка.

Играна: 583

В момента: 0


Фла Фла Флан

vankizzle

Описание

Балансирайте Фландра, като добавяте или махате кристали от двете й страни. Когато комбинирате 3 еднакви кристала, те се унищожават. Опитайте да балансирате възможно най-дълго време.

Играна: 576

В момента: 0


Супер преброител

vankizzle

Описание

Супер преброителя трябва да премине през 8 града и помогне, на закъснелите с подаването на документите за преброяване граждани. Ще се включите ли в задачата му? Ще успеете ли да се справите във срок? Вземете хората и ги транспортирайте до най-близката пощенска кутия. Ако вземете бонусите, ще може да пренасяте повече от един човек.

Играна: 573

В момента: 0


В ритъма на танца

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да изпълните различни невероятни танци, следвайки ритъма на музиката. За целта трябва да изпълнявате посочените ви стъпки, като внимавате да не изпуснете някоя.

Играна: 560

В момента: 0


Взрив от топки

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите максимално количество топки само с едно единично кликване. Бъдете внимателни и открийте къде има най-голям брой топки една до друга и ги взривете. Трябва да направите определен брой точки, за да преминете нивото.

Играна: 553

В момента: 0


Джъстин Бийбър пощальон

vankizzle

Описание

Покрай деня на Свети Валентин, в пощата са затрупани с писма от обожателките на Джъстин Бийбър. Той иска да им върне подаръци, за целта ще помогне на пощенските служители. Пазете ги да не попаднат в ръцете на роботие, както и в правилните пощенски кутии.

Играна: 528

В момента: 0


Емо срещу Щастието

vankizzle

Описание

Щастието прави грешката да навлезе в убежището на едно нещастно емо и си навлича гнева му. Ще успее ли емото да го унищожи?

Играна: 525

В момента: 0


Синята лагуна на хамстерите

vankizzle

Описание

Тоби и Лили са събрали достатъчно пари, за да отворят мечтаното си бистро. За техен късмет до него има лагуна с топли минерални извори, които привличат много посетители. Помогни им да настанят и изпълнят поръчките на всички клиенти, за да развият бистрото си.

Играна: 521

В момента: 0


Уличен танцьор

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да докаже уменията си в танците, като стъпва в светещата в зелено плочка на сцената. Опитайте се да направите колкото се може повече верни и по-малко грешни стъпки.

Играна: 512

В момента: 0


Зелено поле

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да завъртите плочата. Като целта ви е да спрете колкото се може по близо до средата на зеленото поле. Бъдете внимателни и се опитайте да не излизате от зеленото поле.

Играна: 505

В момента: 0


Каубойска целувка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите любовта на най-невероятния каубой. За целта трябва да го целувате възможно най-мнго преди да ви хванат. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 503

В момента: 0


Приключение между редовете

vankizzle

Описание

Тази игра е базирана на реалити шоу. Ти си булка, срещу която играе бившата на младоженеца. Както при други игри с зарове - правите ход според това какво ви се е паднало и на различните полета стоят различни изненади и опции. Опитайте да стигнете финала. Късмет - ще ви е нужен.

Играна: 473

В момента: 0


Цветни камиони

vankizzle

Описание

Вие сте работник на поточна линия. Натоварете цветните гуми в съответстващите им камиони.

Играна: 465

В момента: 0


Първа Предишна 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща Последна

482 - 494 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!