Забавни игри | НовиНови игри


Декориране на печена пуйка

vankizzle

Описание

Имате идея как трябва да изглежда перфектната пуйка на масата? Ако да - използвайте опциите, които играта ви предлага, за да я представите на останалите.

Играна: 768

В момента: 0


Извънземните харесват крави

vankizzle

Описание


Извънземните са гладни и нападат света. За да не унищожат човечеството, вашата задача е да им помогнете да вземат всички крави. За целта трябва да измисляте различни начини да ги премествате.

Играна: 758

В момента: 0


Украса на понички

vankizzle

Описание

Как изглеждат любимите ви понички? Тази игра ви предоставя възможност да направите собствени такива.

Играна: 750

В момента: 0


Река от храна

vankizzle

Описание

Кученце се опитва да хване плуващата в реката храна, но то не знае за специалната сила която има и че отражението му в реката е достатъчно за това. Избягвайте кучетата с коли и се опитайте да направите 5000 точки за 750 метра, преди времето да изтече.

Играна: 741

В момента: 0


Заешки скок

vankizzle

Описание

Съберете колкото се може повече бутилки, подскачайки между платформите. Разполагате с определено време за целта. Някои от платформите са стабилни, други се движат или променят местоположението си.

Играна: 739

В момента: 0


Кити лети 2

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на котенцето Кити да изпълни зададените му мисии. За целта трябва да управлявате летящия му балон и да следите стриктно зададените му условия. Внимавайте, защото около вас летят много бомби,който могат да спукат всички балони и не забравяйте да събирате бонусите.

Играна: 737

В момента: 0


Целувката на Лиан Раймс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Лиан Раймс да покаже своята любов към кавалера си. Проблема идва от множеството папараци, непрекъснато дебнещи за нова сензация. Не позволявайте на никой да види вашата целувка.

Играна: 736

В момента: 0


Пчелите работнички

vankizzle

Описание

Помогнете на пчелите работнички да съберат разноцветният полен. Направете нужните комбинации, за да получите семена за нови растения, с които да направите градината си приказно красива. Разполагате с 10 минути за целта. Използвайте различните бонуси, за да улесните работата си.

Играна: 723

В момента: 0


Уцели го

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да кликнете върху всички хелоуин същества възможно най-бързо.Ако успеете ще получите ключ за следващата стая. Колкото по-точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 709

В момента: 0


Игра с желенца

vankizzle

Описание

Маймунките обичат да си играят с вкусните цветни желета. Целта сега ще е са направиш кула от тях. До къде можеш да стигнеш в нейната височина?

Играна: 703

В момента: 0


Пекарната на Сю

vankizzle

Описание

Сю има пекарница за вкусотии. Помогнете и отбележи поръчките на клиентите, като маркирате преминаващите по лентата такива, натискайки съответстващият им бутон. Бъдете бързи, за да поръчката не падне от лентата. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получавате за всеки от продуктите.

Играна: 701

В момента: 0


Балони над обора

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на летящата крава да събере всички летящи предмети. Внимавайте с другите крави, защото могат да ви спукат балоните и да паднете в пропастта. Бъдете бързи и надвийте останалите животни

Играна: 700

В момента: 0


Мед мед мед

valentin_detelinov

Описание

Дайте на пандите така обичания от тях мед. Натиснете правилния бутон, за да напълните бурканчето с количеството, което искат, след което го дайте на гладната панда.

Играна: 687

В момента: 0


Първа Предишна 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следваща Последна

456 - 468 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!