Забавни игри | НовиНови игри


Нихао хартиени фенери

vankizzle

Описание

Обичате ли хартиени фенери? Ако да - то тази игра ви дава възможност да видите как би изглеждал такъв, използвайки опциите които ви се предлагат. Ако ви хареса - опитайте се да направите и истински такъв, с който да разкрасите дома си.

Играна: 1094

В момента: 0


Сервирайте на учениците

vankizzle

Описание

Помогнете на момичето да сервира на учениците желаните от тях продукти, преди времето да изтече. Кликнете на продукта, след това на чинията - за да им я поднесете. Използвайте кофата, ако сбъркате поръчката.

Играна: 1070

В момента: 0


Супер охрана

vankizzle

Описание

Пандата е на най-добрият охраните. Днес той ще бъде отговорен за защитата на звездата на концерта. Пазете тълпата далеч от бялата линия.

Играна: 1063

В момента: 0


Намери извънземното

Описание

В тази игра може да изпробвате точността и съсредоточаването си. Целта ви е да проследите чашката, под която се скрива извънземното. Бъдете внимателно защото нямате право на грешки.

Играна: 1062

В момента: 0


Шоу с главата надолу

vankizzle

Описание

Шейн и брат правят забавно видео. Помогнете им да го направят още по-забавно, като използвайте опциите, които играта предлага. Добавяйте звукови и визуални ефекти, към нарисувания предмет, който те ще вдигат.

Играна: 1061

В момента: 0


Люлка

vankizzle

Описание

Колко силно можете да засилите роботчето на люлката? А колко далеч можете да го запратите, като го накарате да скочи в точният момент?

Играна: 1059

В момента: 0


Пролетни кокичета

vankizzle

Описание

Научете какво е нужно, за да отгледате красиви пролетни цвета. Прекопайте градинките, насейте, наторете и полейте, за да поникнат. Откъсне ги и предложете букети с тях на своите приятели.

Играна: 1055

В момента: 0


Незабравима ваканция

vankizzle

Описание

Помогнете на главният герой да прекара една вълнуваща ваканция, като го насочвате в изборите, които трябва да направи. Има няколко постижения, които може да направи при подходящ избор на решения. Играта може да се развие по няколко различни начина, в зависимост от избора ви.

Играна: 1047

В момента: 0


Мравки

vankizzle

Описание

Попаднали сте на колония от мравки, а те нямат храна. Грижете се за тях, като им оставяте достатъчно, за да не умрат от глад. Добавете още мравки, ако може се грижите достатъчно добре за тях. Вижте и феромоните, които оставят, когато попаднат на нещо вкусно.

Играна: 1042

В момента: 0


Целувки в гората

vankizzle

Описание

Помогнете на младата двойка да покажат любовта си един към друг без да разгневят хората в гората.

Играна: 1039

В момента: 0


Букет от сладолед

vankizzle

Описание

Обичате ли сладолед? А какъв е любимият ви вид? С тази игра ще може да направите най-апетитно изглеждащият такъв. Използвайте възможностите, които ви се предлагат и създайте едно истинско сладоледено изкушение.

Играна: 1036

В момента: 0


Бягай хамстере, бягай

vankizzle

Описание

Помогнете на избягалия хамстер да преодолее всички препятствия, за да стигне до своята любима.

Играна: 1018

В момента: 0


На риболов

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да хванете възможно най-много риба. За целта трябва да покажете риболовните си умения, като внимавате да не изплашите целта. Възползвайте се от различните видове стръв и ще кълве непрекъснато.

Играна: 1015

В момента: 0


Първа Предишна 28 29 30 31 32 33 34 35 36 Следваща Последна

404 - 416 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!