Забавни игри | НовиНови игри


Дора подводен фотограф

vankizzle

Описание

Помогнете на малката Дора да направи перфектни подводни снимки. За целта изчаквайте водните обитатели да застанат на колкото се може по-централно място в момента на снимане. Бъдете внимателни, защото малкото момиче има много малко снимки.

Играна: 2329

В момента: 0


В ритъма на танца

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да изпълните различни невероятни танци, следвайки ритъма на музиката. За целта трябва да изпълнявате посочените ви стъпки, като внимавате да не изпуснете някоя.

Играна: 560

В момента: 0


Топката на Тарзан

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на топката на Тарзан да стигне до целта си. За това, трябва да я придвижите до мишената за възможно най-кратко време, като внимавате с предизвикателствата по пътя си.

Играна: 3698

В момента: 0


Любовни стрели

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на младата двойка стрелци да покажат любовта си един към друг. Проблемът е, че в селото им е пълно с досадници. Погрижете се никой да не хване младите влюбени.

Играна: 1384

В момента: 0


Кутия за подаръци

vankizzle

Описание

В тази игра от кутията за подаръци ще изскочат няколко котенца, вашата задача е да откриете различното коте. Бъдете колкото се може по-бързи в маркирането на различното коте и ще получите повече точки.

Играна: 1771

В момента: 0


Малките динозавърчета

vankizzle

Описание

Три малки динозавърчета се нуждаят от грижа и любов. Заемете се с тази нелека задача и се погрижете за малките сладури. Постарайте се да покриете техните нужди по най-бързия възможен начин.

Играна: 1254

В момента: 0


Яжте бисквити

vankizzle

Описание


Колкото бързо можете да изядете една бисквита? Проверете отговора на този въпрос играейки тази забавна игра. Изберете си място за захапка и кликнете с левия бутон на мишката. Изяще колкото се може по голямо количество от бисквитата за краткия интервал от време.

Играна: 1370

В момента: 0


Секси момиче на риболов

vankizzle

Описание


Изживейте едно невероятно преживяване с две секси момичета. За целта трябва да отидете на риболов и да им помогнете да хванат възможно най-много риба.

Играна: 6895

В момента: 0


Летни близалки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите летни близалки за всички деца. Проблемът е, че всяко дете желае уникална близалка и вие трябва да приготвите точно това, което те искат, за да остана доволни.

Играна: 824

В момента: 0


Целувки в междучасието

vankizzle

Описание

Макар и твърде млади, една двойка иска да покаже обичта си един към друг. Помогнете им да консумират любовта си без да бъдат хванати от съученици или учители от гимназията.

Играна: 1112

В момента: 0


Пиратът

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е помогнете на пиратът да се отърве от всички пречки по пътя към съкровището. За целта трябва да събирате еднаквите топки по двойки, за да се унищожават. За да преминете всяко едно ниво, трябва да премахнете всички цветни топки.

Играна: 2913

В момента: 0


Целувката на мистър Бийн

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на госпожа Бийн да целуна така обичания си съпруг. За целта обаче трябва да издебнете мистър Бийн да се разсее, за да му дадете колкото можете по дълга целувка.

Играна: 4325

В момента: 0


Целувки на Титаник

vankizzle

Описание

Почти всеки знае романтичната история на потъналия кораб Титаник. С тази игра ви се дава уникалната възможност да се почуствате част от сюжета на този прекрасен филм. Помогнете на младата двойка влюбени да покажат любовта си един към друг, без да бъдат заловени.

Играна: 4211

В момента: 0


Първа Предишна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Следваща Последна

92 - 104 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!