Забавни игри | НовиНови игри


Скачаща калинка

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на калинката да мине възможно най-голямо разстояние. За целта трябва да скачате по повърхностите покрити с трева. Внимавайте да не паднете, защото ще изгорите.

Играна: 4647

В момента: 0


Плодови бобулечки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да нахраните буболечките с плодове. За целта трябва да им покажете пътя към тях по дървото. Внимавайте как нареждате стрелките, защото някои от плодовете са отровни.

Играна: 5287

В момента: 0


Цветна градина

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветя от цветната градина. За целта трябва да засаждате цветовете по три или повече на ред. Внимавайте защото, колкото повече се забавите, толкова повече цветя поникват.

Играна: 9743

В момента: 0


Кула от храна

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да построите собствена кула от хранителни продукти. За целта трябва да пазите равновесие и да ги събирате върху платформата. Внимавайте да не паднат, докато се движите.

Играна: 1177

В момента: 0


Подскачащите птици

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото жълто пиленце да изпълни мисията си. То трябва да стигне до края на терен изпълнен с много препятствия. Не забравяйте да събирате предоставените ви бонуси и внимавайте да не стъпите на някоя бомба.

Играна: 1135

В момента: 0


Голямата риба

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на самотната рибка да се спаси в обширния океан, изпълнен с неприятели. За целта трябва да я пазите от големите водни зверове. внимавайте, защото те дебнат навсякъде, но не забравяйте, че малките рибки не са опасност, а храна.

Играна: 2759

В момента: 0


Балони над обора

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на летящата крава да събере всички летящи предмети. Внимавайте с другите крави, защото могат да ви спукат балоните и да паднете в пропастта. Бъдете бързи и надвийте останалите животни

Играна: 700

В момента: 0


Злодей

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да спрете гадняра да тормози пациентите си. За целта трябва да изпълнявате поредица от мисии, като да изгорите всички паяци или да взривите самолет. внимавайте обаче, защото времето ви е ограничено.

Играна: 1258

В момента: 0


Цветни торти

smileygamer

Описание


В тази игра вашата задача е да влезете в ролята на сервитьорка. За целта трябва да сервирате възможно най-много торти и да нахраните клиентите си. Внимавайте да не забравите някоя поръчка или да я изпуснете по път.

Играна: 1113

В момента: 0


Татуировки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да изиграете ролята на татуист. За целта трябва да правите различни видове татуировки в телата на клиентите си. Внимавайте, защото не трябва да им причинявате прекалено голяма болка, а и да не объркате картинките.

Играна: 1169

В момента: 0


Фиестата на Пулпо

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на малкото октоподче да реши задачите си. За целта четете внимателно условията, за да ги изпълните стриктно. Внимавайте да не объркате нещо, защото ще изгорите.

Играна: 608

В момента: 0


Острова на пингвините

gabriel_sulis

Описание

Острова на пингвините е доста пренаселен. Навсякъде има групи от пингвини. Помогнете им да разпределят популацията си като ги разделете. За целта трябва прескачате пингвините като използвате другите пингвини. Задачата ви е накрая да остане само 1.

Играна: 2076

В момента: 0


Моя св. Валентин

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкото купидонче, наречено Св. Валентин да събере всичките му нужни сърца за празника. За целта ще трябва да уцелите всички нужни ви сърца като използвате своя лък.

Играна: 410

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

40 - 52 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!