Забавни игри | НовиНови игри


Дизайн на плодова торта

vankizzle

Описание

Как изглежда мечтаната от вас торта? Използвайки възможностите, които тази игра ви предоставя, ще можете да я визуализирате.

Играна: 1214

В момента: 0


Патетата на Тото

vankizzle

Описание

Помогнете на Тото да се погрижи за патетата от езерцето. Хранете ги с каквото желаят, внимавайте растителността наоколо да не стане прекалено буйна, давайте на кучето кокали, за да не плаши патетата и почиствайте водата от време на време.

Играна: 1127

В момента: 0


Декориране на печена пуйка

vankizzle

Описание

Имате идея как трябва да изглежда перфектната пуйка на масата? Ако да - използвайте опциите, които играта ви предлага, за да я представите на останалите.

Играна: 768

В момента: 0


Украса на понички

vankizzle

Описание

Как изглеждат любимите ви понички? Тази игра ви предоставя възможност да направите собствени такива.

Играна: 750

В момента: 0


Направи чудовище

vankizzle

Описание

В стаята ви се е озовал магически казан, в който ще можете да забърквате чудовища, използвайки някои от предметите наоколо. Пробвайте различни комбинации, за да откриете всички възможни чудовища, които могат да се получат.

Играна: 2754

В момента: 0


Торта за влюбени

vankizzle

Описание

Декорирайте тортата с форма на сърце, използвайки възможностите, които играта ви предлага. Покажете вашето виждане за това как трябва да изглежда една торта за влюбени.

Играна: 1108

В момента: 0


Нихао хартиени фенери

vankizzle

Описание

Обичате ли хартиени фенери? Ако да - то тази игра ви дава възможност да видите как би изглеждал такъв, използвайки опциите които ви се предлагат. Ако ви хареса - опитайте се да направите и истински такъв, с който да разкрасите дома си.

Играна: 1094

В момента: 0


Уличен танцьор

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да докаже уменията си в танците, като стъпва в светещата в зелено плочка на сцената. Опитайте се да направите колкото се може повече верни и по-малко грешни стъпки.

Играна: 513

В момента: 0


Щастливият дракон

vankizzle

Описание

Използвайки възможностите, които играта ви предоставя - представете вашето виждане за това как трябва да изглежда един щастлив дракон. Променете прическата , дрехите и очите му, фона или предмета който държи в лапите си, както и още разнообразни неща, след което го покажете на останалите.

Играна: 1004

В момента: 0


Мойто сладко коте

vankizzle

Описание

Вие сте новият асистент на Мери и тя разчита да бъдете отговорен към задачите, които ще ви възложи относно грижите за нейното котенце. Докажете, че на вас може да се разчита и вижте оценката, която ще получите за свършената работа.

Играна: 1635

В момента: 0


Моят малък хамстер

vankizzle

Описание

Вие сте новият асистент на Ашли и тя разчита да бъдете отговорен към задачите, които ще ви възложи относно грижите за нейният хамстер. Докажете, че на вас може да се разчита и вижте оценката, която ще получите за свършената работа.

Играна: 1261

В момента: 0


Градът на домашните любимци

vankizzle

Описание

Поглезете своя домашен любимец с непрекъснато пазаруване. Персонализиране външния му вид и използвате дневните си пари, за да купувате красиви нови дрехи, лакомства и мебели, от супер сладките магазини в града. Ако изхарчите всичките си пари - не се притеснявайте, винаги може да продадете продукти обратно в магазинчетата.

Играна: 2143

В момента: 0


Незабравима ваканция

vankizzle

Описание

Помогнете на главният герой да прекара една вълнуваща ваканция, като го насочвате в изборите, които трябва да направи. Има няколко постижения, които може да направи при подходящ избор на решения. Играта може да се развие по няколко различни начина, в зависимост от избора ви.

Играна: 1048

В момента: 0


Първа Предишна 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Следваща Последна

222 - 234 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!