Забавни игри | НовиНови игри


Пчелите работнички

vankizzle

Описание

Помогнете на пчелите работнички да съберат разноцветният полен. Направете нужните комбинации, за да получите семена за нови растения, с които да направите градината си приказно красива. Разполагате с 10 минути за целта. Използвайте различните бонуси, за да улесните работата си.

Играна: 723

В момента: 0


Летни шейкове

vankizzle

Описание

Помогнете на Сиси да направи вкусни летни шейкове, като тези на приятелката й Доли. Във всяко от нивата ще трябва да направите определен брой, в рамките на даденото ви време. Всяко следващо ниво, елементите за които ще трябва да внимавате ще стават повече.

Играна: 3000

В момента: 0


Сладолед

vankizzle

Описание

Направете поръчаните сладоледи, като се опитате да хванете нужните ви падащите топки и украси. Използвайте точното количество и вид сладоледени топки, за да да получите точки.

Играна: 983

В момента: 0


Вегетарианска площадка за игра

vankizzle

Описание

На вън е чудесен ден и вашите приятели зеленчуците искат да играят. Забавлявайте се на детската площадка с занимавайки се с всичките налични уреди на нея. Разменяйте местата им, за да не им писнат.

Играна: 2250

В момента: 0


Хотел за кучета

vankizzle

Описание

Посрещнете домашните любимци в хотела за кучета и се заемете с грижите за тях. Изпълнявайте прилежно и отговорни задачите свързани с кученцата, за да персонала не бъде уволнен.

Играна: 8674

В момента: 0


Въпросник за ваканционни ястия

vankizzle

Описание

Отговорете на въпросника и вижте какъв тип ястия са подходящи за вас, според начина по който обичате да почивате.

Играна: 2525

В момента: 0


Царството на хамстера

vankizzle

Описание

Помогнете на малкият хамстер в създаването истински дворец, като осигурите пари за нови екстри и допълнения към къщичката която притежава. За да ги получите, ще трябва да се потрудите малко, изкарвайки пари. Помагайте на възрастни хора в пресичането, приготвяйте вкусни бургери, по желание на клиентите или помагайте в магазина, за да получите нужните ви средства, за закупуването на подобренията.

Играна: 3170

В момента: 0


Коконът - Ден в парка

vankizzle

Описание

Присъединете се към любимеца на хиляди момиченца, докато е на разходка в парка. Помогнете й да хване падащите кокали. Хващането на жълти пеперуди ще ви донесе допълнителни 100 точки, а на лилаво 200. Избягвайте търкалящите се топки, като ги прескачате. Удар от такава ще отнема от енергията ви.

Играна: 599

В момента: 0


Отглеждане на хамстер

vankizzle

Описание

Тази игра ще ви научи как да се грижите за едина от трите породи хамстери. Какви неща са характерни за тях и особености те им покрай отглеждането. Задачите ви ще са да поддържате здравословното му състояние и щастието в определени граници.

Играна: 2763

В момента: 0


Пясъчният замък на Тото

vankizzle

Описание

Помогнете на Тото да направи най-красивият пясъчен замък. Можете да променяте три от елементите му, за да направите подходящата комбинация от тях. Освен това разполагате с още куп допълнителни елементи, с които да завършите ваканционната атмосфера.

Играна: 1404

В момента: 0


Красиви цветя

vankizzle

Описание

Използвайки цветята в средата, направете венци за четирите приятелки, като ги насочвате към някоя от тях. Лиса и Мина предпочитат едноцветни венци, а Тото и Сиси многоцветни такива. Ако направите от предпочитания - ще получите максималното количество точки. Опитайте се да направите колкото се може повече такива, като не пропускате изчезването на цветчетата.

Играна: 981

В момента: 0


Център за малки животни

vankizzle

Описание

Помогнете в отглеждането на малките животни, грижейки се за тях докато достигнат възрастта за пускане в дивата среда. Ще се нуждаят от хранене, игра, медицински грижи и почистване. Освен това ще имате и други задачи за вършене.

Играна: 3139

В момента: 0


Спасете Фреди

vankizzle

Описание

Майката на Фреди е имплантирала ГПС чипове по цялото му тяло, за да го следи постоянно къде се намира и какво прави. Помогнете на Фреди да се отърве от тях и започне един нормален и свободен живот.

Играна: 2018

В момента: 0


Първа Предишна 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Следваща Последна

209 - 221 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!