Забавни игри | НовиНови игри


Въпросник за парти планета

vankizzle

Описание

Чудели ли сте се кое място в космоса е подходящо за вашата парти натура? Преминете този тест със забавни въпроси, за да получите отговор на въпроса си.

Играна: 2639

В момента: 0


Сю в магазина на силуетите

vankizzle

Описание

Помогнете на Сю да се преоблече в нови дрехи. Тя се намира в магазин, който ще и ги предостави, ако успее да открие коя дреха или украшение отговарят на силуета, в рамките на определено време. Ще успеете ли да се справите със задачата?

Играна: 997

В момента: 0


Ясла за бебета животни

vankizzle

Описание

Погрижете се за малките животни от зоологическата градина. Те имат нужда от хранете, забавления и разходки. Приемете ги, като ги настанявате в леглата, след което ги преместете на една от двете позиции за хранене и забавление, в зависимост от това какво желаят.

Играна: 2370

В момента: 0


Почистете малкото прасенце

vankizzle

Описание

Вие сте новият асистент на Присила. Тя щя ви покаже какви грижи трябва да полагате за прасенцата в нейната ферма. Внимавайте за безопасната им игра, след което се погрижете за външният им вид, защото те много обичат да се цапат.

Играна: 1971

В момента: 0


Парти с лакомства

vankizzle

Описание

Декорирайте масата с лакомства, с предложените от играта възможности, за да стане възможно най-привлекателна. Как би трябвало да изглежда тя, според вас, за празнуване на рожден ден или парти с приятели?

Играна: 807

В момента: 0


Пукнете цветните топчета

vankizzle

Описание

Целта ви е да спукате достатъчно цветни топчета, така че да съберете нужните ви за преминаването точки. Различните цветове, ще ви носят различно количество точки.

Играна: 5307

В момента: 0


Леден клуб Галактика

vankizzle

Описание

Леден клуб Галактика е мястото, където се продават най-вкусните сладоледи на Юпитер. Помогнете на робота хуманоид Саша, да изпълни поръчките на клиентите си. Направете го възможно най-бързо, за да изпълните дневната норма за продаден сладолед.

Играна: 595

В момента: 0


Вечерни коктейли

vankizzle

Описание

Пригответе свежи коктейли за клиентите на бара ви. Вижте рецептите за всеки от тях в книгата и спазете точните съставки, за да се получат. Внимавайте да не останете без продукти за тях, като правите поръчки по телефона.

Играна: 1614

В момента: 0


Блуубс 2

vankizzle

Описание

Целта в играта е да създадете верижна реакция, която да убие всички блуубсове. Когато кликнете на някое място, ще създадете експлозия, която ще изпрати точки в четирите посоки около нея. При досег на тези точки с блуубсовете, те ще експлодират и на свой ред изпращат нови точки около тях. Зелените ще го направят в четирите посоки, червените само по хоризонтала, а жълтите по вертикала. Само сините няма да разпръскват точки около тях при взривяване.

Играна: 1415

В момента: 0


Сервирайте на учениците

vankizzle

Описание

Помогнете на момичето да сервира на учениците желаните от тях продукти, преди времето да изтече. Кликнете на продукта, след това на чинията - за да им я поднесете. Използвайте кофата, ако сбъркате поръчката.

Играна: 1070

В момента: 0


Пекарната на Сю

vankizzle

Описание

Сю има пекарница за вкусотии. Помогнете и отбележи поръчките на клиентите, като маркирате преминаващите по лентата такива, натискайки съответстващият им бутон. Бъдете бързи, за да поръчката не падне от лентата. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получавате за всеки от продуктите.

Играна: 701

В момента: 0


Заешки скок

vankizzle

Описание

Съберете колкото се може повече бутилки, подскачайки между платформите. Разполагате с определено време за целта. Някои от платформите са стабилни, други се движат или променят местоположението си.

Играна: 739

В момента: 0


Разбиване на клавиатурата

vankizzle

Описание

Натиснете съответстващите на показаните по виртуалната клавиатура бутони. Направете го възможно най-бързо, за да получите повече точки. За всеки пропуснат, ще бъде разбиван по един от бутоните с цифри. Ако бъдат разбити всички, съдбата им ще последва и цялата виртуална клавиатура.

Играна: 1871

В момента: 0


Първа Предишна 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща Последна

196 - 208 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!