Забавни игри | НовиНови игри


Късметлийското пате

vankizzle

Описание

Вие сте новият асистент на Стефани. Следвайте старателно инструкциите които ви дава, за да се грижите добре за поверените ви животни.

Играна: 2969

В момента: 0


Целувка с Бийбър

vankizzle

Описание

Помогнете на най-голямата фенка на Джъстин Бийбър да се добере до него и целуне. За целта трябва да премине незабелязано през охраната и антуража му, за да осъществи мечтата си.

Играна: 1482

В момента: 0


Палавият любовник

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да изпрати колкото се може повече от сърцата към момичетата от къщите под него. Внимавайте да не бъде уцелен от приятелката му, която е много ядосана от поведението му.

Играна: 842

В момента: 0


Букет от сладолед

vankizzle

Описание

Обичате ли сладолед? А какъв е любимият ви вид? С тази игра ще може да направите най-апетитно изглеждащият такъв. Използвайте възможностите, които ви се предлагат и създайте едно истинско сладоледено изкушение.

Играна: 1036

В момента: 0


Хранителна верига

klasata

Описание

Започвате като малка рибка в океана. Целта ви е да изяждате по-малките от вас - за да растете. Внимавайте обаче за по-големите, за да не се превърнете на свой ред в нечия вечеря.

Играна: 1495

В момента: 0


Индийска сватба

vankizzle

Описание

Вие планирате една от най-големите сватби. Направете денят незабравим за младоженците и възможно най-доброто шоу, което гостите са виждали. Преминете успешно през серията разнообразни предизвикателства, за да всичко протече по план.

Играна: 5252

В момента: 0


Диви западни млечни шейкове

vankizzle

Описание

Тествайте скоростта на реакциите ви. Помогнете на магьосника да хване всички млечни шейкове, като не позволява те да достигнат до вечният му противник. Колко поредни напитки ще успеете да съберете?

Играна: 1838

В момента: 0


Сиво

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето да пречупи тъжното и сиво ежедневие на момичето, което обича. Намерете всички предмети, които ще върнат обратно цвета и щастието в очите й.

Играна: 1775

В момента: 0


Зарзаватчийница

vankizzle

Описание

Вие сте собственик на кварталният магазин за плодове и зеленчуци. Клиентите ви знаят че при вас всичко винаги е свежо и могат да разчитат на качествено обслужване. Изпълнете поръчките им възможно най-бързо, за да получите повече. Изпълнете дневната норма и вземете медал според сумата, която сте направили.

Играна: 5112

В момента: 0


Обичам лазаня

vankizzle

Описание

Обичате ли лазаня? А какъв е любимият ви вид? Тази игра ви предоставя възможност да покажете на останалите как изглежда перфектното парче лазаня според вас.

Играна: 991

В момента: 0


Умни балони

vankizzle

Описание

Подредете балоните така, че когато спукате този с висящата от него монета - тя да падне в кошницата с други такива. Кликнете около балоните - за да ги преместите в желаната посока.

Играна: 2308

В момента: 0


Грижи за малкото коте

vankizzle

Описание

Помогни на Нърселита, майката котка, да се погрижи за сина си Диего. Ако се справите добре със задачата, вие ще може да го приютите при вас. Следвайте прилежно инструкциите ден след ден.

Играна: 3032

В момента: 0


Въпросник за татуировки

vankizzle

Описание

Искате да се татуирате, но не знаете какъв вид татуировка ще ви допадне? Отговорете на серията въпроси, за да получите предложение за това.

Играна: 3770

В момента: 0


Първа Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Следваща Последна

183 - 195 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!