Забавни игри | НовиНови игри


Клик майстор

Описание

В тази игра може да проверите колко точни може да сте с мишката. Целта е да щракнете с мишката възможно най-близо и бързо до появилата се червена точка.

Играна: 799

В момента: 0


Корабостроител

Описание

В тази игра имате възможността да направите космически кораб изцяло по ваш вкус. Променете всеки елемент от кораба и да боядисайте в какъвто решите цвят.

Играна: 1222

В момента: 0


Клик

Описание

В тази игра може да проверите колко пъти може да кликнете за 30 секунди. Направете максимален личен рекорд и го сравнете с останалите играчи в сайта.

Играна: 1735

В момента: 0


Ставай коте

folla_roxa

Описание

В тази игра трябва да събудиш всички котки и след това трябва да поддържате котките будни. Ако една котна е будна не цъквайте върху нея защото ще я разгневите.

Играна: 2532

В момента: 0


Цветното сафари на Туити

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на Туити да намери своите приятели, скрити из пустоща. За целта когато видите, някой го боядисате, за да може и Туити да го забележи.

Играна: 2201

В момента: 0


Оформяне на салфетки 2

vankizzle

Описание

В тази игра може да си измислите нови оригинални салфетки. След като добавите всеки нов компонент може да погледнете как седи той на салфетката ви, когато тя е отворена.

Играна: 1541

В момента: 0


Камък, ножица, хартия

xavier21

Описание

Всеки един от нас добре познава играта известна под името "Камък, ножица, хартия". Правилата са прости, Камъка бие ножицата, ножицата бие хартията и хартията бие камъка.

Играна: 2599

В момента: 0


Работохолик

Описание

В тази игра трябва да помогнете на един работохолик да поработи в извън работно време, но не забравяйте, че не трябва да ви видят останалите хора.

Играна: 2213

В момента: 0


Снежен човек

Описание

В тази игра можете да си направите снежен човек изцяло по ваш вкус. Сложете му каквито искате аксесоари от гардероба на играта.

Играна: 2252

В момента: 0


Кухня за бързо хранете

Описание

В тази игра трябва да помогнете за почистването на една доста мръсна кухня. Някой неща трябва да изхвърлите други да измиете а трети да хванете. Използвайте предметите в кухнята.

Играна: 4876

В момента: 0


Вие танцувате зле V

leiks

Описание

В тази игра ви се дава възможността да научите как се танцува. За целта просто следвайте стъпките, който ви праща играта.

Играна: 2152

В момента: 0


Подскачащо духче върху тикви

klasata

Описание

В тази игра трябва да помогнете на едно малко духче да се научи да лети. За целта трябва да събирате тиквите по пътя си. Всяка тиква му дава малък тласък нагоре.

Играна: 2062

В момента: 0


Коктейлите на Тото

vankizzle

Описание

Помогнете на Тото да се справи с множеството клиенти на неговия коктейл бар. Когато обслужвате клиент трябва да му давате точно това което иска за да получите пари от него.

Играна: 2584

В момента: 0


Първа Предишна 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Следваща Последна

144 - 156 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!