Забавни игри | НовиНови игри


Направи си снежен човек

vasi_va_si

Описание

Забавлявайте се докато си правите снежен човек. Изберете всяка подробност свързана с облеклото на вашия снежен приятел. След като завършите произведението си, не забравяйте да се похвалите на някой.

Играна: 1370

В момента: 0


Взрив от топки

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите максимално количество топки само с едно единично кликване. Бъдете внимателни и открийте къде има най-голям брой топки една до друга и ги взривете. Трябва да направите определен брой точки, за да преминете нивото.

Играна: 554

В момента: 0


Пчелна битка

vladislav_haralampiev

Описание

В разгара на пролетта се разразява и една стара вражда между оси и пчели. Помогнете на пчелите да събират мед и да се борят срещу злите оси. Не пропускайте малки специални кутии, които да ви помогнат в играта.

Играна: 1731

В момента: 0


Обличане на Оптимус Прайм

vladislav_haralampiev

Описание

Подгответе Оптимус Прайм за нови битки, като откриете най-подходящите доспехи в гардероба на играта. Помогнете на великия водач на Автоботите да всява страх във враговете си още от пръв поглед.

Играна: 2142

В момента: 0


Обличане на въздушния войн

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра имате задачата да откриете най-подходящите дрехи за въздушния войн. Изберете всяка част от външния му облик и се постарайте максимално, за да може да вдъхва страх във враговете си още от пръв поглед.

Играна: 349

В момента: 0


Мегатрон

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра имате възможността да облечете Мегатрон в ново венно облекло, за да се впусне в следващите си битки. Покажете на всички как трябва да изглежда великия водач.

Играна: 891

В момента: 0


Подводните перли

vladislav_haralampiev

Описание

Изпробвайте своята наблюдателност и интелигентност като се опитате да откриете всички перли пръснати по морското дъно. Когато съберете пелите кликнете върху тях за да ги подредите в изящна огърлица.

Играна: 5080

В момента: 0


Изгубена глава

vladislav_haralampiev

Описание

Който си е мислил, че не може да си изгуби главата явно греши. В тази игра трябва да помогнете на едно момиче да открие излетялата си глава. За целта измислете по какъв начин да стигнете до нея.

Играна: 1887

В момента: 0


Оправи моя чудовищен камион

Описание

В тази игра можете да тунинговате един чудовищен камион както сметнете за добре. Направете му каквито искате шарки и му добавете възможно най-готините аксесоари от предлаганите в играта.

Играна: 1927

В момента: 0


Намери извънземното

Описание

В тази игра може да изпробвате точността и съсредоточаването си. Целта ви е да проследите чашката, под която се скрива извънземното. Бъдете внимателно защото нямате право на грешки.

Играна: 1062

В момента: 0


Свий се 2

Описание

В тази игра задачата ви е изглежда доста лесна, трябва да докоснете звездичката и синьото осмоъгълникче. За целта обаче може единствено да свивате някой предмети.

Играна: 2309

В момента: 0


Екстремен клик

Описание

В тази игра може да упражните скоростта и точността си. Задачата ви е да цъкате с левия бутон на мишката върху усмихнатото личице, което постоянно сменя мястото си. Ако го изпуснете повече от 10 пъти играта ви приключва.

Играна: 1390

В момента: 0


Лесни рисунки

Описание

В тази игра трябва да рисувате, но не по обикновения начин, а по един напълно нов. За целта гонете сивото кръгче и играта сама ще скицира рисунката. Внимавайте защото имате ограничено време.

Играна: 2749

В момента: 0


Първа Предишна 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Следваща Последна

131 - 143 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!