Забавни игри | НовиНови игри


Спри бомбите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спрете бомбите като използвате клавиша изписан под всяка една бомба. Опитайте се да спрете всяка бомба стотни преди да избухне, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 2108

В момента: 0


Палавата рибка

vankizzle

Описание


Помогнете на палавата рибка любовник да очарова възможно най-много женски красавици. За целта трябва да си изпросите целувка от тях. Не забравяйте, че бройката е важна и внимавайте да не ви хванат и прекъснат.

Играна: 1925

В момента: 0


Хвани топките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да хванете всички топки от еднаквите спортове, заедно. За целта бъдете максимално бързи и не позволявайте на нищо да ви забави. След окончателното събиране на всички еднакви топки ги отведете до съответстващият им предмет.

Играна: 2205

В момента: 0


Като рицарите

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да превърнете човека от тази игра в рицар. За целта трябва да започнете първо с неговото облекло. Открийте най-подходящите доспехи в гардероба на играта.

Играна: 2432

В момента: 0


Пияният заек

vankizzle

Описание


Помогнете на пияният заек да събере запасите си за по-късно. За целта трябва да го насочвате към бутилките, пръснати из гората. След като изпълните задачата си, Зайо ще е приятно подпийнал и ще има нужда да се прибере.

Играна: 5741

В момента: 0


Зоопарк за панди

vankizzle

Описание

Искало ли ви се е някога да имате свой собствен зоопарк. Сега може да започнете с отглеждането на малки панди. Бъдете максимално внимателни и не позволявайте на пандите да гладуват.

Играна: 6175

В момента: 0


Ядосаните кокошки

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на ядосаните кокошки да унищожат всички прасета пред тях. За целта трябва да ги изстрелвате към тях или да бутате някои от блоковете, около тях. внимавайте, защото опитите ви са ограничени.

Играна: 4584

В момента: 0


Електронна гасейница

gabriel_sulis

Описание


Прокарайте електронния импулс от зелената до червената точка, без да докосвате стените. Преодолейте всички остри завой през които ще се наложи да минете.

Играна: 2771

В момента: 0


Магазин за близалки

vankizzle

Описание

Искате ли да направите всички деца щастливи? Какъв по-добър начин от това да отворите магазин за близалки. Бъдете внимателни, защото всяко дете мечтае за определена близалка, която вие трябва да направите.

Играна: 4784

В момента: 0


Атоми

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да съберете колкото се може повече електрони от електронните орбитали намиращи се в обсега на атомното ядро. Съберете максимално количество електрони, за да получите повече точки.

Играна: 2572

В момента: 0


Бонбонена забава

vankizzle

Описание

Влезте в бизнеса с бонбони. Създавайте от безкрайно вкусните лакомства и печелете пари. Тях вкарвайте в нови машини, за да увеличите продукцията на завода си. Колкото повече, толкова по-добре!

Играна: 2357

В момента: 0


Танцуващият Дядо Коледа

vladislav_haralampiev

Описание

Танцувайте с Дядо Коледа и му помогнете да победи другите самозванци. За целта повтаряйте движенията, който правят другите белобради старци. Колкото повече издържите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1606

В момента: 0


Непослушници в Хонг Конг

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите 5 отлични снимки на красиви момиче в центъра на Хонг Конг. Бъдете внимателни и не позволявайте в кадър да застане някой мъж или друг обект, който би ви развалил снимката.

Играна: 1582

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!