Забавни игри | НовиНови игри


Малък аквариум

ilse

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да се грижите за няколко водни обитатели в малък сладък аквариум. Бъдете внимателни и осигурявайте всичко необходимо на водните животинки.

Играна: 1531

В момента: 0


Зелено поле

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да завъртите плочата. Като целта ви е да спрете колкото се може по близо до средата на зеленото поле. Бъдете внимателни и се опитайте да не излизате от зеленото поле.

Играна: 505

В момента: 0


Палавия секретар

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е а помогнете на палавия секретар да прави своите бели. За целта трябва да изпълнявате зададените ви задачи и да се забавлявате с него, докато се закача с другите. Колкото повече бели направите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 5030

В момента: 0


Пастир на овце

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на пастира да събере овцете си. За целта трябва да ги вкарате в специалното заграждение. Колкото по хитри и бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1755

В момента: 0


Спондж Боб пукача на балони

vladislav_haralampiev

Описание

Спондж Боб се забавлява с пукането на множество мехури. Помогнете му да спука възможно най-голям брой балони, за да се забавлява по-дълго време. Нямате ограничение в кликовете така, че не ги пестете.

Играна: 2719

В момента: 0


Първата целувка

vladislav_haralampiev

Описание

Всеки знае какво е вълнението, което се изпитва при първата целувка. Помогнете на една млада двойка да се наслади на своя момент и първата си целувка. Внимавайте и се крийте от случайните минувачи.

Играна: 848

В момента: 0


Кабинет

Описание

В тази игра задачата ви е да почистите една офис стая. По принцип това би трябвало да е лесно, но не и като се има предвид колко мръсен е този кабинет. Разполагате само с 2 минути, за да се справите с всичко.

Играна: 1432

В момента: 0


Червей мания

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да зашеметявате нахалните червеи. За целта трябва да сте максимално бързи, за да успеете да ги ударите в момента, в които излизат от дупките си. Колкото повече червеи ударите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1332

В момента: 0


Забавния съсед

sw3e7y_bear

Описание

В тази игра може да влезете в ролята на забавния съсед, който прави номера на всички от улицата. Помислете внимателно и открийте какъв гаден номер можете да направите във всяка една ситуация. Бъдете бързи, защото имате ограничено време.

Играна: 10381

В момента: 0


Съни грижа за животните

sw3e7y_bear

Описание

Малката Съни още от млада знае какво иска да прави в живота си, да помага на животните. Отворила импровизирана клиника за домашни животни тя се нуждае от помощта ви, за да ги обгрижи всичките. Давайте на всяка животно каквото желае, възможно най бързо.

Играна: 991

В момента: 0


Веселите зеленчуци

vladislav_haralampiev

Описание

Как според вас трябва да изглежда един весел зеленчук? В тази игра можете да покажете на всички отговора на този въпрос. Изберете най-подходящата визия на всеки зеленчук от гардероба на играта.

Играна: 5584

В момента: 0


Как си днес

Описание

Ако се чудите какво е настроението ви днес, ето ви едно забавно предложение, за да разберете отговора на този въпрос. Напишете името си и рождената си дата, след това завъртете колелото и вижте каквъв късмет ще ви се падне.

Играна: 2220

В момента: 0


Декориране на мъжкото лице

vladislav_haralampiev

Описание

Декорирайте едно мъжко лице както сметнете за подходящо. Изберете всеки детайл от облеклото и лицето на господина. След като приключите с тази декорация, не забравяйте да се похвалите на някой, колко добре сте се справили.

Играна: 1332

В момента: 0


Първа Предишна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Следваща Последна

118 - 130 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!