Забавни игри | НовиНови игри


Щурите клоуни

danielsvetkavicata

Описание


Опитай се да сразиш всички клоуни.

Играна: 11908

В момента: 0


Срежи чудовището 3

danielsvetkavicata

Описание


Използвай лазерния лъч и елиминирай всички чудовища на полето.Събери звездите във всяко едно ниво на играта за бонус точки.

Играна: 6496

В момента: 0


Котки и риби 2 Бягство от цирка

klasata

Описание


Котките в цирка умеят да правят всякакви трикове, но в замяна искат много риба. Напоследък рибата е на свършване и те искат да избягат. Помогни им да преминат всички препятствия и да стигнат до крайната цел във всяко едно ниво от играта.

Играна: 29616

В момента: 0


Лоши прасета

Krisi3

Описание


Лошите прасета са на мисия да изядат всичката пица, която успеят да открият. Помогнете им като постройте специални, за тях превозни средства, като разполагате само с подръчни материали.

Играна: 31068

В момента: 0


Играна: 5786

В момента: 0


Не се сърди човече

Описание

Помните ли тази страхотна игра? А искате ли пак да я поиграете срещу реални противници. Правилата са добре познатите ви. Опитайте се да спечелите всяка партия.

Играна: 54832

В момента: 0


Облечи рибата

vankizzle

Описание

Една забавно изглеждаща риба иска да бъде максимално модерна. За целта вие трябва да откриете най-подходящите според вас облекло и аксесоари.

Играна: 1774

В момента: 0


1000 години от смъртта

vankizzle

Описание

В тази забавна игра имате един по интересно предложение на добре познатата ни игра камък, ножица, хартия. След победа имате възможност да изберете да атакувате или да се защитавате. Бъдете врага преди той да го е направил.

Играна: 4458

В момента: 0


Като магнит за глупаци

vankizzle

Описание

Една красива жена е като истински магнит за глупаци, но както всяко момиче и красивите мечтаят за своя принц. Помогнете на едно красиво момиче да избегне всички глупаци и да откриете правилното момче за себе си.

Играна: 5392

В момента: 0


Хвани яйцата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малката Дора да събере колкото се може повече пресни яйца. За целта след като всяка кокошка снесе, вие трябва да хванете нейното яйце. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой пропуска.

Играна: 5097

В момента: 0


Човекът с палачинки

vankizzle

Описание


Помогнете на човекът да покаже, колко е талантлив с тигана и приготвянето на вкусотии. За целта трябва да подмятате палачинките възможно най-много време, като внимавате да не ги изпуснете. Накарайте децата му да са очаровани.

Играна: 2835

В момента: 0


Барби къща

vankizzle

Описание

Създайте най-страхотната барби къща на света. За целта избирайте предметите, който искате да присъстват, във вашата къща. Открийте най-подходящото място за всеки предмет в къщата.

Играна: 5267

В момента: 0


1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

1 - 13 от 510


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!