Стратегически | НовиНови игри


Чудовищен замък

vankizzle

Описание

Помогнете на чудовищата да оцелеят и да се защитят от прииждащите вълни хора. За целта поставяйте различни по сила и умения стражи. Със спечелените пари поставяйте нови стражи или подобрявайте уменията на старите.

Играна: 848

В момента: 0


Чудовищна пещера

vankizzle

Описание

Задават се малки групи от страшни чудовища. Направи кули, които да спасят човешките бази и да спрат атаката на чудовищата.

Играна: 1458

В момента: 0


Чуруликаща защита

vankizzle

Описание

Помогнете на птиците да защитят базата си. Разположете разнообразни защитни системи, с които да отблъснат враговете си. Не позволявайте на нито един противник да премине защитната им линия.

Играна: 12176

В момента: 0


Шашки

geimar4o

Описание

Побеждавате, ако съберете всички пулове на опонента. Даден пул може да се придвижва с едно поле напред диагонално или да се вземе пул на опонента с прескачане над него диагонално напред.

Играна: 1924

В момента: 0


Играна: 6410

В момента: 0


Шоуто на Клоуна

vankizzle

Описание

Обратно в цирка! Какво е приготвил за днес клоуна? Задръжте го в равновесно положение върху топката и събирайте падащите предмети.

Играна: 425

В момента: 0


Щанд за фланелки

vankizzle

Описание

След като си събрал известна сума пари идва моментът в който да ги инвестираш. Направи свой щанд за тениски и развий бизнеса си.

Играна: 3121

В момента: 0


Ще оцелеем

vankizzle

Описание

В едно далечно царство имало два града, които вечно воювали по между си. Сега е финалната битка между тях. Кой ще оцелее и кой не?

Играна: 2567

В момента: 0


Ще оцелеем 2

vankizzle

Описание

Добре дошли капитане! Царството е под голяма заплаха. Подлият Гандор ни е нападнал. Tанагар е единственият град, който е окупиран за сега. Трябва да се бием за свободата на нашите братя.

Играна: 2299

В момента: 0


Ъглова Инерция

Sa3ana3a

Описание

"Ъглова Инерция" представлява игра със сфера която трябва да преминава през ъгли, препядствия докато стигне своята цел. Главна част от играта играе инерцията със която се движи сферата, тя трябва да бъде добре овладяна за да премине успешно през нивата.

Играна: 20278

В момента: 0


Яхт-клуб

hitplayer

Описание

Вижте тази игра! За всички предприемачи, приключенци и изследователи. Използвайте своите ръководни умения и разширете територията си. Станете управител на свой остров.

Играна: 13645

В момента: 0


Първа Предишна 70 71 72 73 74 75 76 77 78

1002 - 1012 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!