Стратегически | НовиНови игри


Магически удар

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на могъщия магьосник да премахне всички зли тролове от всяко едно ниво. За целта използвайте наличните магии, като се стараете да премахнете всички тролове с минимално изразходване на маната.

Играна: 4470

В момента: 0


Сблъсъка на световете

vankizzle

Описание

Злите троли нападат човешките земи. Краля се нуждае от всички негови поданици, за да защити земите си. Изявете се като велик стратег като изпращате различната по сила и умения армия в различни бойни направления. Превземете всички тролски земи.

Играна: 4309

В момента: 0


Хартиен влак

vankizzle

Описание

Искате ли да разберете колко е трудна и натоварена работата на диспечерите насочващи влаковете. Бъдете внимателни, спирайте, пускайте и отклонявайте влаковете в правилните моменти, за да няма катастрофи и други произшествия.

Играна: 8051

В момента: 0


Защити диамантите

vankizzle

Описание

В тази стратегическа игра задачата ви е да защитите диамантите си. За целта постройте стабилна защита от кули, с който да избиете всеки опитал се да сложи ръка върху вашето съкровище. Със спечелените пари стройте нови или подобрявайте старите кули.

Играна: 2606

В момента: 0


Предизвикателството на Ултрамен

vankizzle

Описание

Помогнете на Ултрамен да защити своите територии от неприятели. За целта поставяйте различни по сила кули на стратегически места. Със спечелените пари стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 4501

В момента: 0


Страховито промъкване

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите добрите същества от атакуващите ги лоши. За целта трябва да построите поредица от кули, които да ги защитават. Колкото по-силни става врага, толкова повече кули ви трябват.

Играна: 1265

В момента: 0


Лудница на летището 4

vankizzle

Описание


Вие сте координатор на летище и контролирате въздушния трафик. От вас зависи да вътворите ред и да следите да няма забавяне на полетите на самолетите. Бъдете внимателни и предпазливи когато насочвате самолетите.

Играна: 12852

В момента: 0


Нов фермер 2

vankizzle

Описание

Развийте свой селскостопански бизнес. Започвате с малко стока и земя, задачата ви е да създадете идеалния фермерски живот. Отглеждайте плодове и зеленчуци и ги продавайте в близкия супермаркет.

Играна: 6175

В момента: 0


Троянска война

vankizzle

Описание


Направи най-здравата крепост, нареди най-непробиваемото снаряжение, за да надвиеш врага. Унищожи го до последния оцелял, защото в троянската война няма милост и жал, а само печал.

Играна: 13226

В момента: 0


Клопка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да направите най-добрия капан за лов. За целта трябва да изпълнявате стриктно инструкциите и да унищожите врага. Внимавайте да не изпуснете някой и да развалите мисията си.

Играна: 2924

В момента: 0


Отбранителни кули

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да стройте отбранителни кули, за унищожавате враждебните танкове. Бъдете внимателни и стройте на стратегически места кулите. Със спечелените пари стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 3064

В момента: 0


Войната на балоните 2

vankizzle

Описание

Имате само няколко секунди преди да започнат противниковите атаки. Възползвайте се от тях за да постройте стабилна защита, с която да се защитите. Със спечелените пари стройте нови или подобрявайте старите кули.

Играна: 2343

В момента: 0


Растения срещу извънземни

vankizzle

Описание

На 21 декември 2012 извънземни атакуват земята. Вашата задача е да организирате растенията да защитят земята. За целта ги поставяйте на стратегически места така, че да отстраняват всички извънземни.

Играна: 3946

В момента: 0


Първа Предишна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Следваща Последна

79 - 91 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!