Стратегически | НовиНови игри


Лудница на летището 5 - Машина на времето

vankizzle

Описание


Вие сте координатор на летище и контролирате въздушния трафик. От вас зависи да вътворите ред и да следите да няма забавяне на полетите на самолетите. Бъдете внимателни и предпазливи когато насочвате самолетите.

Играна: 7042

В момента: 0


Кораби в безкрая

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички вражески бази за създаване на космически кораби. За целта изпратете вашите кораби. Бъдете максимално стратегични, за да се справите с всички врагове с минимални загуби.

Играна: 2819

В момента: 0


Северна приказка

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на северната приказка да завърши добре, както трябва да завършва всяка една приказка. За целта трябва да унищожите злокобното съоръжение тероризиращо живота на север.

Играна: 8237

В момента: 0


Истински рай

gabriel_sulis

Описание

За да създадеш истински рай в космоса, първо трябва да унищожиш всички врагове. За целта ще трябва да покажеш своите страхотни тактически умения и да управляваш корабите си по най-добрия възможен начин.

Играна: 3966

В момента: 0


Великани и джуджета

Описание


Имате възможност да участвате в една невероятна битка на гигантите и джуджетата. За целта трябва да създадете своя армия и да построите защитни кули, които да предпазят замъка ви. Разположете ги на стратегическо място и не позволявайте на никой да надвие барикадата ви.

Играна: 10307

В момента: 1


Космически град 2

vankizzle

Описание

Постройте своя космически град. Бъдете внимателни и съобразителни с това какво слагате с своя град, защото мястото и ресурсите му са силно ограничени. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2919

В момента: 0


Древния свят

vankizzle

Описание

Някой трябва да сложи ред в древния свят. Направете го с големия си чук. Бъдете максимално стратегически и разпределяйте войните си. Атакувайте в подходящия момент и не оставяйте да бъдете хванат неподготвен.

Играна: 4177

В момента: 0


Защитата

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да постройте добра защита и да не позволявате на никой да премине през нея. Бъдете максимално бдителни и поставяйте кулите на правилните места, за да са максимално ефективни.

Играна: 10652

В момента: 0


Космически рай

vankizzle

Описание

Превърнете се в истински командир на космическа флотилия. Задавайте най-правилните команди и унищожавайте враговете си. Бъдете максимално бързи в изпълнението на всяка мисия, за да спечелите повече точки.

Играна: 2000

В момента: 0


Защита на бункера

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да запасите своя бункер. Проблемът, е че множество гигантски насекоми искат да го превземат. Бъдете внимателни и целете точни. Премахнете всички нападатели с няколко преки попадения.

Играна: 5100

В момента: 0


Горски пазители

vankizzle

Описание

Помогнете на горските пазители да запазят най-скъпото за тях, гората. Садете нови растения и ги тренирайте за отбрана. По този начин може да се справите с всички натрапници в зеления рай.

Играна: 5047

В момента: 0


Веселата кула

vankizzle

Описание

Създайте свой собствен хотел. Започнете с малко финанси и направете нужното, за да започнете да печелите пари. Със спечелените финанси достроявайте хотела си. Подобрявайте обслужването в хотела, за да се повишават звездите му.

Играна: 4398

В момента: 0


Защита от балончета 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите всички балончета. За целта трябва да направите своя армия, която да ги пука. Поставете всеки воин на стратегическо място, за да изпълните мисията си.

Играна: 3202

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!