Стратегически | НовиНови игри


Древна война

vankizzle

Описание

В тази игра имате уникалната възможност да влезете в ролята на древен император. Управлявайте армиите си правилно и побеждавайте враговете си. Запишете името си със златни букви и историята на играта.

Играна: 13304

В момента: 0


Смелия рицар

vankizzle

Описание

Запазете младите принцеси на кралството. Бъдете внимателни, защото има много смели рицари, който ще се опитат да стигнат до сърцето на принцесите. Поставяйте кулите на правилни места и отстранявайте нахалните ухажори.

Играна: 7874

В момента: 0


Отбрана на замъка 2

Ahillis

Описание


В тази игра враговете ще преминават през пътя, за да атакуват замъка. Закупете оръдия, с които да обстрелвате враговете, за да им попречите да стигнат до замъка.

Играна: 11617

В момента: 0


Упътване за автобуси

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да давате колкото се може по точно упътване на всеки автобус, за да спре на правилното за него място. Бъдете внимателни и не позволявайте да има катастрофи по пътя.

Играна: 3954

В момента: 0


Каменна ера

vankizzle

Описание

Помогнете на хората от каменната ера да развият своето общество. За целта те се нуждаят от храна, и строителни материали. Не забравяйте, защитата на хората си, защото и тя е изключително важна.

Играна: 12317

В момента: 0


Въздушни войни 2

vankizzle

Описание

Войната е безмилостно жестока! Вземете участие в нея и се погрижете всичките ви врагове да бъдат поставени на колене пред вас. За целта трябва да превземете всеки вражески бункер и база на всяко едно ниво.

Играна: 8680

В момента: 0


Войнът на слон 2

vankizzle

Описание


Свободата ще бъде извоювана и това няма да стане без вашето участие. Включете се във войната и поставете на колене всеки осмелил се да застане срещу вас. Воювайте мъдро и не позволявайте да ви победят на нито един фронт.

Играна: 4763

В момента: 0


Защитник

vankizzle

Описание

Превърнете се в защитник за земята от зли демони. За целта постройте кули по пътя на адските създания. Не позволявайте на нито едно да се измъкне и да премине през огневата ви мощ.

Играна: 11192

В момента: 0


Смачкай враговете

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички врагове. За целта трябва да постройте кули на стратегически места, за да премахнете всички вълни с чудовища, който ще се опитат да преодолеят защитата ви.

Играна: 14777

В момента: 0


Империята

vankizzle

Описание

Всяка велика империя се нуждае от добра защита. За целта постройте колкото се може по-добра защита, за да не допуснете никой във вашата територия. Бъдете внимателни и използвайте спечелените средства за подобряване на защита си.

Играна: 14108

В момента: 0


Отмъщението на Викингите

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на могъщите викинги да се преборят с всички съперници в морските ширини. За целта атакувайте вражеските бази като изпращате част от населението на вашите острови.

Играна: 18544

В момента: 0


Боен вик

Описание

В тази игра задачата ви е да създадете бойна армия, с която да поставите враговете си на колене. За целта бъдете внимателни и поставяте съществуващата си армия по правилен начин.

Играна: 4402

В момента: 0


Защитник

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да се защитите от слузестите цветни същества. За целта поставяйте различни по сила оръдие на стратегически места. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7477

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

14 - 26 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!