Стратегически | НовиНови игри


Пробуждане 2

vankizzle

Описание

Група военни са оцелели след новото пробуждане на зомбитата. Те се нуждаят от командир, за да изпълнят всичките си мисии. Напътствайте ги правилно и интелигентно, изпълнете всички мисии за рекордно време.

Играна: 1211

В момента: 0


Под планината

vankizzle

Описание

Дълбоко в недрата на планината ви очаква несметно богатство, отидете и го вземете. По пътя си обаче бъде внимателни, навсякъде ви дебнат опасни капани и коварни врагове. Управлявайте мъдро хората и ресурсите си, за да съберете всичко ценно от планината.

Играна: 3907

В момента: 0


Блокова конструкция 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да свалите всички блокове от платформите, на които се намират. Преминавайте нивата, печелете пари и отключвайте нови и по-силни топки.

Играна: 2873

В момента: 0


Защита през каменната ера

vankizzle

Описание

Помогнете на хората от каменната ера да защитят своите села. За целта по пътя към тях стройте защитни кули, с който да премахвате всеки динозавър осмелил се да поеме по пътя към селото ви.

Играна: 5766

В момента: 0


Емотикони дефенс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на емотиконите да защитят своите територии. За целта поставяйте различните по сила емотикони на правилните места. Със спечелените пари стройно нови или подобрявайте старите иконки.

Играна: 7950

В момента: 0


Мечовете на шогуна

vankizzle

Описание

Проявете се като истински пълководци и наставлявайте армията си правилно. Не забравяйте, че за да поддържате голяма войска ще ви е необходима много храна и злато. Колкото по-бързо победите във всяка битка, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2177

В момента: 0


Накарай ги да заспят

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да накарате децата да заспят. За целта трябва да намерите това, което им пречи и да го премахнете. При нужда можете да използвате магазина, за да си набавите необходимите неща.

Играна: 2035

В момента: 0


Нов луд трафик

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да избягате от натовареният трафик. За целта трябва да заобиколите всички превозни средства по пътя си като внимавате да не се блъснете в нещо. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1625

В момента: 0


Върховен трафик

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да контрирате движението по улиците. За целта трябва да преведете успешно всички пешеходци по пешеходната пътека, като внимавате да не убиете някой.

Играна: 1270

В момента: 0


Летищна треска

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да поемете управлението над едно доста натоварено летище. Погрижете се всеки ваш клиент да получи точно това, което иска. Внимавайте да не изпуснете изпуснете някой опасен предмет на борда.

Играна: 1993

В момента: 0


Ултрамен срещу чудовището

vankizzle

Описание

Утрамен е повел война срещу всичко зло, което срещне в галактиката. Тръгнете на път с него и го напътствайте в трудните битки. Не оставяйте нито един враг да ви се опре или победи.

Играна: 1986

В момента: 0


Всекидневие 2

vankizzle

Описание

В тази игра можете да управлявате ежедневието на герой по ваш избор. Направете всичко, което ви е било страх да направите в реалния живот. Създайте една популярна и успяла личност.

Играна: 3513

В момента: 0


Извънземни

vankizzle

Описание

На вас е дадена изключително важната задача да отбранявате пътят от портала на извънземните. Стройте кули, за да спрете прииждащите вълни извънземни. Със спечелените пари стройте нови кили или подобрявайте старите.

Играна: 4902

В момента: 0


Първа Предишна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Следваща Последна

105 - 117 от 1012


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!