Спортни игри | НовиНови игри


Баскетбол с уръдие

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете отлични умения в баскетбола. За целта помислете внимателни, прицелете се точни и стреляйте без да пропуснете целта си. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3173

В момента: 0


Баскетбол с уръдие 2

vankizzle

Описание


Покажете своите страхотни умения в играта баскетбол, било то и с оръдие. Бъдете максимално точни и се опитайте да съберете всички звезди. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7174

В момента: 0


Билярд блиц - Снукър звезда

vankizzle

Описание


Една страхотна билярдна игра, в която може да се включите в неповторим турнир. Вкарайте всички топки с минимален брой изстрели, за да спечелите повече точки, като естествено внимавате с черната.

Играна: 88020

В момента: 0


Баскетболни умения

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете своите страхотни умения в баскетбола. Стреляйте максимално точно и отбелязвайте точки от всяка възможна позиция. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2014

В момента: 0


Скоростно мото състезание

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на мотористът да премине поредица от сложни мото писти. За целта внимавайте с предизвикателствата и се опитайте да пазите равновесие, защото в противен случай ще пострадате. по пътя си не забравяйте да събирате звездичките бонуси.

Играна: 2911

В момента: 0


Опасен дартс

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да малко дартс, но бъдете на щрек, защото заедно с мишените ви се върти и едно хубаво момиче. Бъдете максимално точни и не позволявайте на красавицата да пострада.

Играна: 4438

В момента: 0


Баскетболни глави

vankizzle

Описание

Това е едно забавно предложение на поредицата игра спортни глави. В него може да изпробвате своите умения и късмет в играта на баскетбол. Отбележете колкото се може повече точки, като същевременно се стараете да не допускате точки във вашия кош.

Играна: 5044

В момента: 0


Спортни глави хокей

vankizzle

Описание

Ето го и дългоочакваното продължение на "спортните глави". Сега можа да зарадваме всички любители на хокея. Отбележете максимален брой попадения в противниковата врата като естествено не допускате такива във вашата.

Играна: 6273

В момента: 0


ПСУ на колело

vankizzle

Описание


Помогнете на известния изпълнител да преживее едно невероятно преживяване със своето колело. За целта трябва да преминете през различни препятствия по пътя си. Бъдете внимателни, да не загубите равновесие, защото ще изгорите.

Играна: 1530

В момента: 0


Стик с БМХ

vankizzle

Описание


Помогнете на Стикс да преживее едно невероятно предизвикателство със своя БМХ. Внимавайте, защото ще се изправите пред много предизвикателства и препятствия по пътя си. Бъдете максимално бърз и не забравяйте да пазите равновесие.

Играна: 2451

В момента: 0


Спонджбоб сноубордист

vankizzle

Описание

Жълтата гъба на име Спонджбоб е тръгнала на новото си приключение. Помогнете му да слезе успешно от заснежените върхове на планината. Бъдете внимателни и не пропускайте да съберете всички бонуси по пътя си.

Играна: 3344

В момента: 0


Футболната купа на задгробните.

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спечелите състезание по футбол. За целта изберете отбора си и покажете вашите умения. Бъдете внимателни, докато сте на вратата, за да не ви вкарат гол, защото можете да загубите.

Играна: 4183

В момента: 0


Голф на южния полюс

gabriel_sulis

Описание

Разберете как се забавляват пингвините. Включете се в един техен турнир по голф. Покажете им, че и вие се справяте с хобито им.

Играна: 2636

В момента: 0


Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Следваща Последна

27 - 39 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!