Спортни игри | НовиНови игри


Рисково шофиране 5

vankizzle

Описание

Впуснете се в шеметно състезание, в което риска и удоволствието са пряко свързани. Изпълнявайте каскадите, който ви възлага играта като внимавате да не се разбиете някъде. Събирайте всичко полезно по пътя, за да получите повече точки.

Играна: 2134

В момента: 0


Екстремни моторници

vankizzle

Описание

Впуснете се в спиращо дъха състезание с моторни лодки, където най-бързия взима всичко. Бъдете бързи и съобразително и победете враговете си. Събирайте бонусите и отключвайте нови лодки и писти.

Играна: 2026

В момента: 0


Животинско състезание

Описание

Помогнете на симпатичното пингвинче да победи конкуренцията в състезанието за скокове във вода. Изберете си по какъв начин, с каква засилка ще скочите и се опитайте да направите възможно най-голям брой завършени номера докато стигнете до водата.

Играна: 2299

В момента: 0


Бас супер риболов

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно момче на име Бас да се превърне в герой, като улови възможно най-голямо количество риба. За целта повтаряйте комбинацията показана ви от компютъра.

Играна: 1243

В момента: 0


Дузпи 2012

vankizzle

Описание

Световното по дузпи започна. Сега е момента да се включите и да победите противниците си. Избирате посоката, височината и силата на всеки удар, като използвате "Space". Когато сте на врата избирайте къде ще пазите, като цъквате с мишката.

Играна: 14494

В момента: 0


Симпсън BMX

vankizzle

Описание

Помогнете на Барт Симпсън в новото му приключение с БМХ. Направете възможно най-голям трикове и изкарайте максимален брой точки. Внимавайте да не паднете, защото губите всички направени до момента точки.

Играна: 1789

В момента: 0


Дартс в кръчмата 3D

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да участвате в поредица от турнири по дартс, като всеки от тях ви дава различни медали и точки. За целта трябва да надвиете противника си, като изкарате по-голямо количество точки. Проверете своята точност и се наслаждавайте.

Играна: 5092

В момента: 0


Сложи още препятствия

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е съвсем проста, трябва да вкарате топката в дупката. С колкото по малко удара успеете да изпълните мисията, толкова повече точки ще получите. Имате възможност да добавяте различни препятствия, с който да отклонявате топката в желана от вас посока.

Играна: 2732

В момента: 0


Футболни умения Евро 2012

Описание

В тази игра може да изпробвате, а и да подобрите уменията си в любимата на всички поколения игра футбол. Изберете си отбор, с който ще играете и победете противниците по пътя си. Отбелязвайте възможно най-голямо количество голове.

Играна: 3780

В момента: 0


Кралско колоездене

vasi_va_si

Описание

Помогнете на принцесата да се усвой тънкостите в екстремното колоездене. Преодолявайте препятствията по пътя, като внимавате да не нараните нейно височество. Събирайте бонусите по пътя за повече точки.

Играна: 841

В момента: 0


Оръдие понг

gabriel_sulis

Описание

Оръдие понг е една забавна спортна игра, в която задачата ви е да победите противниците си. За целта използвайте оръдието за да изстрелвате тежки снаряди, с който да целите топката. За да отбележите точка топката трябва да премине зад противниковото оръдие.

Играна: 1549

В момента: 0


Плажен волейбол

vladislav_haralampiev

Описание

Кой ще е победител в тази забавна игра- плажен волейбол. Впуснете се в спортна битка и не оставяйте на противника да ви победи. За целта не трябва топката да тупка във вашата част от игрището.

Играна: 1284

В момента: 0


Народна топка

gabriel_sulis

Описание


Върнете се малко назад в детството и си припомнете една от любимите детски игри "Народна топка". Задачата ви е да бягате от топките на противниците. Освен това се опитайте да сварите опонентите си неподготвени и да ги уцелите.

Играна: 2720

В момента: 0


Първа Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Следваща Последна

183 - 195 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!