Спортни игри | НовиНови игри


Дартс

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате уменията си в дартса. Прицелвайте се внимателни и уцелвайте всеки показан ви от играта сектор с възможно най-малък брой мятания.

Играна: 1984

В момента: 0


Джага

vankizzle

Описание

В тази игра може да поиграете любимата си джага в компютърен вариант. Задачата ви е да отбелязвате възможно най-голямо количество голове в противниковата врата, като внимавате да не допускате във вашата.

Играна: 3260

В момента: 0


Гравитационен футбол ЕВРО 2012

vankizzle

Описание

Включете се в Европейското първенство не само като зрители. Изберете любимия си отбор и го направете шампион. За целта похващайте топката като използвате гравитационното поле на вашия играч. Когато я освобождавате се старайте тя да е насочена възможно най-правилно.

Играна: 2237

В момента: 0


Марио и пилотските каскади

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Супер Марио да изпълни своите пилотски каскади. За целта трябва да му помогнете да премине със своя самолет през шарените обръчи, без да изпуска никой от тях. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1105

В момента: 0


Барт и забавлението с колела

vankizzle

Описание


Забавлявайте се с Барт и му помогнете да прекоси цялото трасе със своето колело. Бъдете бързи и смели и ще успеете да завършите първи. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2078

В момента: 0


Снежен борд 2010

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да покарате малко снежен борд по стръмните хълмове на планината. Бъдете внимателни и избягвайте препятствията по пътя. Колкото повече номера направите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 463

В момента: 0


Крикет съдия

vankizzle

Описание

В тази игра можете да влезете в ролята на крикет съдия и да вземате тежки решения по време на напрегнатия мач. Премисляйте всяко свое решение внимателно, защото при три грешни отсъждания губите играта.

Играна: 448

В момента: 0


Ракета сърф

vankizzle

Описание

Сърфирането е вълнуващо и опасно, но можете ли да си представите какво ще се получи ако прибавите два реактивни двигателя. Бъдете изключително внимателни и избягвайте всички препятствия по пътя си.

Играна: 615

В момента: 0


Скейт скорост

vankizzle

Описание

Една страхотна игра за любителите на скейта и високите скорости. Задачата ви е да управлявате умело скейтборда като събирате ценните монети и внимавате да не ударите конусите по пътя си.

Играна: 1300

В момента: 0


Купа за доминиращите

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с уникалната възможност да упражните своите умения в спорта. Задачата ви е да уцелите хвърлената топка, като за целта използвате някоя от стрелките. Бъдете внимателни къде ще запратите топката и не позволявайте на противниковите играчи да я хванат.

Играна: 591

В момента: 0


Тенис на маса

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да победите в една смесена игра от тенис на маса и футбол. След пускане на топката не позволявайте тя да влезе във вашата врата.

Играна: 2875

В момента: 0


Голмайстор

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да създадете истински голмайстор. За целта разбира се трябва да да усъвършенствате уменията си в отбелязването на голове. Посрещайте топките и ги запращайте директно във вратата.

Играна: 1928

В момента: 0


Велосипеди 2

vankizzle

Описание

Една подходяща игра за всички фенове на високите скорости с велосипеди. Състезавайте се и не позволявайте на конкурентите да ви победят. Направете възможно най-голямо количество номера, за да получите повече точки.

Играна: 1467

В момента: 0


Първа Предишна 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Следваща Последна

170 - 182 от 1437


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!